Opublikowano 20 Kwietnia 201115 l Witam wszystkich serdecznie. Od paru dni jestem posiadaczem Audi A4 99r. silnik AFN Z wyposażenia fabrycznego posiada: -wszystkie szyby i lusterka elektryczne, -klimatronik -centralny z kluczykiem scyzorykiem i domykaniem szyb -10 poduszek -pełny komp, pokazuje zasieg itd -przeciwmgielne swiatla -wspoma abd itd to chyba wiadomo Oprocz tego jest kierownica z Sline, chromowane ramki wokół szyb... hmm i to chyba tyle. Co do planów - Po ogarnęciu spraw technicznych (filtry, oleje itd) zawita napewno xenon a kiedyś S - Line 17" i troche niższe zawieszenie Fotki póki co średnie, robione telefonem, przed swietami napewno jeszcze lepiej ogarne auto to wtedy wrzuce lepsze zdjecia zrobione bardziej konkretnym aparatem Pozdrawiam
Opublikowano 20 Kwietnia 201115 l Italiano mrogal Pan do Ciebie ładne autko a co do mnie sedan jest feeee a tak powaznie ladna wloszka fajna krateczka na "recarosach" ladna suodka seria, wlozysz worek hajsu i zapraszamy do B5B
Opublikowano 20 Kwietnia 201115 l Autor Hehe skad Panowie wiecie ze Włoszka ? B5B ? Nowy jestem i nie ogarniam jeszcze forum ;-) Pzdr
Opublikowano 20 Kwietnia 201115 l Hehe skad Panowie wiecie ze Włoszka ? my włoszkę wyczaimy w kilka sekund bo też mamy gorące i piękne włoszki A tak poważnie włoszki mają cechy charakterystyczne
Opublikowano 20 Kwietnia 201115 l a można wiedziec jakie :> tak na przyszłosc wytlumacz panu Rafalekx'ie
Opublikowano 20 Kwietnia 201115 l Przede wszystkim składane lustra No i popatrz na wnętrze chociażby mojego autka, na bank zobaczysz podobieństwa Ogólnie to kilka rzeczy, sam to zauważysz o jakimś czasie to tzw. pakiet Italia
Opublikowano 20 Kwietnia 201115 l Auto malina jak dla mnie no i ten silniczek no istne cudo haha :decayed: szerokiej i bezawaryjnej drogi !!! :gwizdanie: :gwizdanie:
Opublikowano 20 Kwietnia 201115 l w ostatnim tygodniu dużo aut nowych pokazują, a poza tym fura spoko i po lift
Opublikowano 20 Kwietnia 201115 l Kolejna ładna Włoszka - i nawet nie poobijana :> NIech się sprawuje :>
Opublikowano 21 Kwietnia 201115 l ladniutka ale jak dla mnie to tylko aVant ,tylko ten chrom w zderzaQ jakos mi sie nie widzi
Opublikowano 21 Kwietnia 201115 l Jak pojdzie w strone golfika, to bedzie ladne autko Daj znac kiedy bedziesz nia we Wroclawiu to na spocika podskoczymy
Opublikowano 21 Kwietnia 201115 l Wszystko to samo co u mnie po prostu bliźniak ,tyle że u mnie quattro
Opublikowano 22 Kwietnia 201115 l Autor clinque, niestety w strone golfika nie pojdzie , Audica to poki co rodzinny dupowóz, takze poza xenonem i leciutko niższymi sprezynami nic wiecej nie zrobie , jak bedzie kasa to S line 17 i tyle . Jak bede we Wrocku dam znac oczywiscie, ustawimy sie Dopiero dzisiaj zczaiłem, że mam składane lusterka elektrycznie, fajny bajer . Dla zainteresowanych fotka mojego poprzedniego autka :
Opublikowano 22 Kwietnia 201115 l ładna seryjka czy ta poduszka nie była może wymieniana (inna odcień)?
Opublikowano 23 Kwietnia 201115 l Autor Cholera wie powiem szczerze z tą poduszką, mozliwe ze jest troche inny odcień. Dzieki Panowie za komentarze. Mam pytanie, bo moja A4 jest jakoś wyższa od serii, szczegolnie tył jakos sterczy. Czy przypasują tutaj sprezyny z S4 ? I czy w ogole taka operacja jest wskazana ? Wiem ze S4 była niższa o 1 cm od zwykłej A4 i myśle ze dla mnie było by w sam raz takie ustawienie . Co o tym sądzicie ?