Hornet A4 Opublikowano 2 Stycznia 2008 Opublikowano 2 Stycznia 2008 Witam na pierwszym programie w klimatroniku wyświetlają mi się następującde kody błędów ; 5.3 czujnik wyczyszcze styki albo wymienie 6.1 tego trzeba będzie pewnie wymienić A co poradzić na te bolaczki ??? 8.1 11.1 13.1 15.1 co ciekawe wszystkie klapy chodzą 65.1 tego mi wyswietla ale niewiem czego to dotyczy ? Z góry dziękuje .
Gość spedyt Opublikowano 2 Stycznia 2008 Opublikowano 2 Stycznia 2008 Błędy były od nowości/zakupu czy pojawiły się ostatnio? Proponowałbym pokasować VAG-iem i poczekać czy się wznowią.
Hornet A4 Opublikowano 8 Stycznia 2008 Autor Opublikowano 8 Stycznia 2008 Ok widze ze nima odzewu . proszę tylko o powiedzenie mi co oznacza ten błąd ; 65.1[br]Dopisany: 03 Styczeń 2008, 20:43 _________________________________________________z resztą błędów jakoś sobie poradze .
szogun0 Opublikowano 8 Stycznia 2008 Opublikowano 8 Stycznia 2008 Przyjedź na spota do Rzeszowa, to sprawdzimy kompem błędy.
Hornet A4 Opublikowano 9 Stycznia 2008 Autor Opublikowano 9 Stycznia 2008 Dzięki! niema potrzeby mam VAGa jutro sie pobawie z tym :th:
Rekomendowane odpowiedzi