ciasnyWiesiek Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 26 Kwietnia 2011 no tak, była o tym mowa, ale mi chodzi o to czy oryginalne lampy xenonowe czy zwykle i dołożony hid [br]Dopisany: 26 Kwiecień 2011, 17:40_________________________________________________Bo niektórzy wstawiają cale lampy xenonowe, zamiast bawić sie w rezanie hida poprzedni własciciel wstawil ale spryski oryginlane tak wiec jedyny plus to ze moge se popsiukac
Tony Stark Opublikowano 26 Czerwca 2011 Opublikowano 26 Czerwca 2011 no nowa furmanka o niebo landijesza od poprzedniej i w koncu avant jakies plany ?
ciasnyWiesiek Opublikowano 25 Lipca 2011 Autor Opublikowano 25 Lipca 2011 no juz dzialamy tablice ala german style + wlepka zamiast oznaczen silnika na klapie a dokladne plany bedzie wiadomo po 16lipca A wiec juz wszystko wiadomo i zaczynamy dzialac zaiweszenie gwint juz zamowione wahacze w drodze wiec za jakis 1,5 tyg mam nadzieje ze juz wszytsko zagosci Dzisiaj zajelismy sie ze Szwagrem lakirem i troche autko zostalo odswiezone na maske i tyl poszlo pasta scierna i mleczko polerskie Auto Glym'a, i na calos G3 formula do rys i wosk meguiar'sa. efekt zadowalajacy choc pewnie zniedlugo zostanie powtorzony a i zapomnialem pochwalic sie nowymi wlepkami [br]Dopisany: 30 Czerwiec 2011, 19:31_________________________________________________kózka bez rogów
ciasnyWiesiek Opublikowano 25 Lipca 2011 Autor Opublikowano 25 Lipca 2011 Wszystko na plus oprócz naklejek jak uslyszyc Elvisa t tez takie bedziesz chcial :>
Bogusz32 Opublikowano 25 Lipca 2011 Opublikowano 25 Lipca 2011 Podoba mi się Avant bez relingów, może dlatego że się wyróżnia :gwizdanie: Naklejki, jak kto lubi, ja bym u siebie nie dał, ale to Twoje auto i Tobie ma się podobać. Lakier wydaje się ładnie odświeżony, jest różnica
ciasnyWiesiek Opublikowano 26 Lipca 2011 Autor Opublikowano 26 Lipca 2011 chlapaki zdejmij .... :polew: :polew: bedzie gleba to sie same wytra :tongue4:
szawer Opublikowano 28 Lipca 2011 Opublikowano 28 Lipca 2011 zaczyna wyglądać ale gwint zamówiłeś :gwizdanie: :gwizdanie: ps odezwij sie luk na gadulcu.....
ciasnyWiesiek Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 3 Sierpnia 2011 dzisiaj dzien rezania :> szczegóły wkrótce
kadafi Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 dzisiaj dzien rezania :> szczegóły wkrótce dzien juz minol a fot dalej nie ma :gwizdanie: pochwalisz sie czy nie?
ciasnyWiesiek Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 7 Sierpnia 2011 no to musze sie pochwalic co wyrezalem w ostatnich dniach 1 obwodki grilli - czarny mat folia 3M- polecam swietnie sie rozciaga i ladnie formuje zolte halogeny 2 czerwone lampy tyl 3 lusterka pomalowane w czarny mat (folia bylo ciezko i zrezygnowalismy ) 4 gwincior racelanda bylo tak a jest takrotfl [br]Dopisany: 04 Sierpień 2011, 20:05_________________________________________________prosze o opinie :gwizdanie:
marcin_o23 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 gwint bo koza straszna była, lampy jak kto woli, ogólnie fajnie chociaż lubie jak kombi ma relingi bo tak to taka parówa
?uki1984 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Ciasny glebiszcza zajebiaszcza Na plus Jeszcze jakiś ładny laczek zapodaj i dystanse
ciasnyWiesiek Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Ciasny glebiszcza zajebiaszcza Na plus Jeszcze jakiś ładny laczek zapodaj i dystanse sianka brak ale mysle na odswiezeniem tych co mam na jakis grafit :>
?uki1984 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Ciasny ale one takie zwyczajne są :gwizdanie: i na nich jeździ połowa Audic Zapodaj coś oryginalnego coś jak Seba albo Rafał
Młody_drog Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Jakoś jeżdżę na moich już z 4 miesiące i jeszcze nie widziałem ani jednej audi na Rs6 w graficie..
?uki1984 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Mlody chodziło mi o model a nie kolor Spoko Ciasny rób według własnego uznania, ma się Tobie podobać Ja mam swoje zdanie, ale to tylko moje zdanie
Rekomendowane odpowiedzi