szpak Opublikowano 14 Września 2006 Opublikowano 14 Września 2006 Witam. Na wszystkich drzwiach mam czerwone światełka i moim zdaniem one chyba powinny świecić zawsze jak są otwarte drzwi, a umnie swiecą tylko wtedy (i to przez 20 sek chyba) jak odblokowuje drzwi kluczykiem i otwieram drzwi i jak zgasze auto i wyciągne kluczyk ze stacyjki, to samo dotyczy swiatełka tego przy lusterku wewn (drzwi mam otwarte a one sie nie świeci). czy to tak powinno być czy nie tak cos jest połączone ?
Pikuś Opublikowano 14 Września 2006 Opublikowano 14 Września 2006 Pewnie po jakims czasie gasna, ale sam sprawdze bo pewien nie jestem. Co do swiatelka przy lusterku to powinno sie zapalic po otwarciu drzwi, czy wyciagnieciu kluczyka ze stacyjki ale po jakims tam czasie gasnie.
Wihajster Opublikowano 14 Września 2006 Opublikowano 14 Września 2006 swiatlo przy lusterku zgasnie po jakims tam czasie nawet przy otwartch drzwiach pewnie dlatego zeby aku nie rozladowywac
Pikuś Opublikowano 14 Września 2006 Opublikowano 14 Września 2006 To samo jest z radiem, ze po wyjeciu kluczyka i wlaczeniu radia, bedzie ono gralo ale tylko prze rowna godzine. :mrgreen:
szpak Opublikowano 14 Września 2006 Autor Opublikowano 14 Września 2006 A to czyli mam wszystko dobrze . Dzięki :smile:
bratpit Opublikowano 14 Września 2006 Opublikowano 14 Września 2006 swiatlo przy lusterku zgasnie po jakims tam czasie nawet przy otwartch drzwiach pewnie dlatego zeby aku nie rozladowywac Pod warunkiem ze masz ustawiony przełącznik na górze że ma sie swiecić tylko przy otwartych drzwiach wtedy po jakims czasie zgaśnie , jak przełączysz na ciągłe świecenie to niesttey ale niezgaśnie i będzie się swiecić az padnie aku
spanky Opublikowano 14 Września 2006 Opublikowano 14 Września 2006 Witam. Na wszystkich drzwiach mam czerwone światełka i moim zdaniem one chyba powinny świecić zawsze jak są otwarte drzwi, a umnie swiecą tylko wtedy (i to przez 20 sek chyba) jak odblokowuje drzwi kluczykiem i otwieram drzwi i jak zgasze auto i wyciągne kluczyk ze stacyjki, to samo dotyczy swiatełka tego przy lusterku wewn (drzwi mam otwarte a one sie nie świeci). czy to tak powinno być czy nie tak cos jest połączone ? wszystko masz OK .....
Rekomendowane odpowiedzi