Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Przednie lampy problem!!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam Audi A4 z 95 r kupilem do niej lampy http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=125216309

i tu pojawia sie problem..... lampki sa zamontowane wygladaja swietnie ale problem polega na tym iz wtyczki nie pasuja;/ oryginalne sa 2 w tym jedna okragla a w nowych lampach jest jedna prostokatna. Kupilem w serwisie te kostki "prostokatne" ale nie wiem jak podlaczyc kabelki czy moze mi ktos napisac jak powinny byc wpiete do tych wtyczek ??

Opublikowano

Szymoonk, kolego drogi bierzesz probowke i zalanczasz po koleji: pozycyjne i sprawdzasz na, ktorym kablu jest plus, mijania i dlugie i toz to cala tajemnica. Dodam soczewki powinny swiecic jako mijania, a dlugie razem z soczewkami. Domyslam sie, ze miales lampki BOSCH i dlugie nie beda swiecily ze soczewkami bez pewnej przerobki.

Opublikowano

Szymoonk, opcja szukaj Twoim przyjacielem.

Opublikowano

jezeli miales lampy to nic nie przerabiasz a jak Valeo to muszisz jeden przewodzik przepiac w przlaczniku swiatel, a co do kostki przy lampie, to napewno brazowy to masa, a reszty szukasz jak kolega wyzej napisal

Opublikowano
Domyslam sie, ze miales lampki BOSCH i dlugie nie beda swiecily ze soczewkami bez pewnej przerobki.

Tak to jest przy Valeo. Przy Boschu świecą obie żarówki naraz przy drogowych włączonych.

Opublikowano

tak to gratuluje lapek. ja chcialem tez kupic takie ale nie wiem czy beda pasowac bez przerobek mam a4 96 i lampy boscha. czy cos przerabiales z bltnikiem? :roll:

Opublikowano
tak to gratuluje lapek. ja chcialem tez kupic takie ale nie wiem czy beda pasowac bez przerobek mam a4 96 i lampy boscha. czy cos przerabiales z bltnikiem?

blotnik od srodka (komora silnika) trzeba go troszke wyciac

Opublikowano

witam ja mam tez taki problem jak kolege a czy moze ktos napisac cos wiecej na temat podláczenia elektrycznego w tej nowej lampie i jak to zrobic co dokladnie bardzo dziekuje i pozdrawiam

Opublikowano
witam ja mam tez taki problem jak kolege a czy moze ktos napisac cos wiecej na temat podláczenia elektrycznego w tej nowej lampie i jak to zrobic co dokladnie bardzo dziekuje i pozdrawiam

po pierwsze kolego zapraszam do dział Newbie w celu przedstawienia się oraz do zapoanania się z regulaminem

jak to zrobisz bedziesz wiedzial ze jest opcja Szukaj - był juz temat poruszany i opisywany

pozdrawiam :twisted:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...