IDUAL Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Witam wczoraj stał mi sie tryb awaryjny wywaliło błąd 17958 wiec postanowiłem zrobić logi i wyszło tak I próba 11dyna II próba 11 dyna III próba 11 dyna BS11 Jak widac pierwszy jest tragiczny. Logi robiłem jeden po drógim w odstępach około min. Dzisiaj rano chciałem zobaczyć jak wygląda sprawa i tak samo pierwszy tragiczny a potem troche lepsze prawie takie same jak te co wkleiłem. Czyżby znów geometria do czyszczenia czyściłem ja w maju tamtego roku. Dzieki za odpowiedź.
lukjar7 Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Opublikowano 26 Kwietnia 2011 ciekawe czy strona czołowa została splanowana
lukjar7 Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Opublikowano 26 Kwietnia 2011 może były zadry nie na kierownicach tylko na powierzchni przy której chodzą kierownice, i jak ktos tego nie splanował to problem szybko wraca.
przemik Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Ja tez mialem zadry. Wiecej ognia... moze sie rozjezdzi....
IDUAL Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 26 Kwietnia 2011 HEHE dzieki przemik postaram sie ale pokuty bede wysyłał do ciebie . Zobaczymy jak sie nie rozjeździ no to za miesiąc weekend sobie zarezerwuje i wyczyszcze je. Dzieki za opinie
Rekomendowane odpowiedzi