Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL] Przyciemnianie szyb Wrocław

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Czy jest ktoś chętny na przyciemnianie szyb we wrocławiu w firmie AUTO TOMEKS przy dwóch autach zniżka 50zł za sztukę szukam kogoś do pary. przy Avancie b7 cena 550 za tył (bez czołowej - 700) z ceny przy dwóch autach można obciąć 50zł w swdanie cena za tył 380(-50,-)

Opublikowano

Jeśli cena za tylne szyby w Avancie = 550pln, to proponuję podjechać do Legnicy za 50pln i zrobią Ci całe auto za chyba 500-550pln (bez szyby czołowej). I jakość dobra i cena odpowiednia :good:

Opublikowano
  • Autor

Szybki już przyciemnione. Na wyjazd do Legnicy nie ma czasu, zwłaszcza że przyciemnianie trochę trwa a tu miałem 2km koło miejsca gdzie pracuję.

Opublikowano

proponuję podjechać do Legnicy

orientujesz sie jaka cena za cały tył w sedanie b5 ?

Opublikowano
  • Autor

kolega pytał o Passata B5 to koleś powiedział mu 380zł mieliśmy jechać dwoma autami to by było 330zł cena pewnie taka sama.

Opublikowano

Cena zależy od tego kto robi, ale przedewszystkim czym ! Panowie folia folii nie równa.We "wszysko dla auta" robia foliateckiem, dobre opinie słyszałem o Auto Stylu z Grotta-Roweckiego.

Opublikowano

a w sedanie to przyciemniają tylną te 2 małe i 2 te obniżane z tyłu za 380??I jak długo utrzymuje się ładny efekt bo z tego co słyszełem to folia blaknie i odkleja się

Opublikowano

a w sedanie to przyciemniają tylną te 2 małe i 2 te obniżane z tyłu za 380??I jak długo utrzymuje się ładny efekt bo z tego co słyszełem to folia blaknie i odkleja się

Blaknie i odkleja??? -chyba że na klej do tapet-masz takiego typu doświadczenia dziwne wystarczy że fachowiec zrobi dobrą folią i się nie martwisz.
Opublikowano

Kiedyś znajomy calibrę oddał do jakiejś firmy nie pamiętam nazwy to po ok 1,5 roku na folii porobiły się mu małe pęcherzyki i folia straciła swój czarny odcień na trochę jaśniejszy i stąd moje obawy, a co do tego oklejania to te boczne przy kierowcy też oklejają w tej cenie czy nie??

Opublikowano

Kolego , wszystko zależy od folii... :gwizdanie: Bo jeśli chińska , koreańska czy z innego tajwanu ,zazwyczaj z barwionym klejem, to mamy taki efekt. Na początku robi się fioletowa , następnie robią się bąbelki lub/i folia pęka... :hi:

Opublikowano

jak przyciemniacie pytajcie jakiej firmy folia . a pozniej piszcie opinie dodyczacej takiej i takiej foli ja mam caly samochod przyciemniony folia 3M jerzdze 1.5 roku i nic sie nie odkleja czy jakis pecherzyki czy cos w tym rodzaju

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

koledzy a jak to sie ma do tylnych szybek czy musi byc atest czy nie jest potrzebny na tylne szyby

Opublikowano

tylne szyby to możesz i zamurować tak zwane ile chcesz . a przednich nie można woogle , chyba ze na twoje ryzyko .

Opublikowano

przednie także możesz, tylko muszą mieć homologację i określoną przepuszczalność światła.

Opublikowano
  • Autor

z tero co mi koleś przyciemniając powiedział - przednie szyby są na swoją odpowiedzialność. Jak zrobisz za mocno to będziesz zrywał przy pierwszej kontroli. jak zrobisz lekko to nie będą mieli czym sprawdzić przepuszczalności i pojedziesz. Żadna folia nie będzie miała przepuszczalności światła 70% nawet najjaśniejsza. Ona ma za zadanie zatrzymać promienie. Ja zrobiłem bez wariactwa z przodu najjaśniejszą a tył 3 z 4stopni. cały tył mam wklejone naklejki z homologacją a z przodu nie.

Opublikowano

przednie także możesz, tylko muszą mieć homologację i określoną przepuszczalność światła.

A kogo obchodzi twoja homologacja czy ją masz czy nie ?
Opublikowano

i określoną przepuszczalność światła.

70% światła muszę przepuszczać bo inaczej albo będziesz zdzierał albo dowód policmajstry zatrzymają

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Witajcie :hi: Pozwolę sobie odświeżyć ten temat gdyż też chce okleić szyby w firmie Auto Tomeks:) byłby tez ktoś chętny? za oklejenie 6 bocznych i tylnej Pan mi zaśpiewał 550zł. Jeśli ktoś z forumowiczów skorzystał z usług tego Pana to prosiłbym o wypowiedz jak została zrobiona robota czy szybko, czy dokładnie i estetycznie itd:) Z góry dziękuję. Pozdrawiam :):hi:

Opublikowano

jaki bedzie koszt przyciemnienia 2 przednich szyb w a4 b5 bo w zeszlym roku zerwalem bo przegladu nie chcial przejsc .... ale do d*py wyglada i teraz po przeglacie przyciemnic chce znowu , nie na czarno ale chociaz troche

Opublikowano

Ludzie, dajcie jakieś foty, jak to wygląda?