Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[INNE] Podłączenie subwoofera pod nieoryginalne radio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, mam problem, chodzi o to w jaki sposob mozna podlaczyc zwykle radio CD JVC do Audi gdzie jest zainstalowany oryginalny subwoofer. samo radio podlaczylem bez problemu, glosniki w drzwiach dzialaja normalnie ale zostaje mi wtyczka od subwoofera z tylu za radiem ktora moze i ma swoje miejsce w oryginalnym radiu ale w tym nie mozna jej podlaczyc bo nie ma gdzie, chodzi mi o to czy mozna jakos podpiac kable z tej wtyczki pod zwykle radio tak zeby subwoofer działał? z wtyczki od subwoofera odchodzi 5 kabli: 2 zielone, 2 zielone z paskami, 1 bialo czarny. i tak sobie myslalem ze moze te zielone i te z paskami trzeba podpiac pod wyjscie glosnikowe a ten czarno bialy to wzbudzenie czy cos? ale tak nie dziala;/ ma ktos jakis pomysl? lub moze ma ktos opis przewodow od tej wtyczki subwoofera? z gory bardzo dziekuje za pomoc..

Opublikowano

concertllcj3.jpg

to powinno Ci troszke rozjaśnić sytuacje , co prawda to nie kostka którą masz ale radio więc porównaj odpowiednio piny

wyjście na wzmaka masz wogóle w tym JVC????

Opublikowano

Witam.

U mnie też mam nie ori radio , tylko inne. Zakupiłem tą prześciówkę ale nic to nie dało , tył dalej nie grał . A więc wypiłem piwo , posiedziałem , pomyślałem iii , spojrzałem na moją starą niunię czyli audi B4 , a tu w bagażniku mam wzmacniacz pionierka . No to już nic prostrzego , kabli nie musiłem ciągnąć , bo przecież wszyskie już były . Podłączyłe ustawiłem i teraz to to dopiero gra jak cza! :kox: :gwizdanie: