mateusz a4 Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Jak w temacie mam problem ze swiatłami tz same sie włonczaj gasną w czasie jazdy niekiedy jak zgasną to i niemam kierukowskazów ani awaryjnych mrugaja itd.Myślałem że to wina przełoncznika i go dziśaj wymieniłem (koszt 98 euro gdyz jestem w holandi i to jest własnie najgorszy problem)niewiem co może jeszcze byc przyczyną takiego stanu rzeczy bardzo proszę o jakąś podpowiedź :wallbash:pozdrawiam
Marcino87 Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Może moduł centralnej elektryki kuleje
mateusz a4 Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 27 Kwietnia 2011 a co to jest ?? drogie??jeszcze nie wiem ale kolega mi podpowiedział ze byc moze przekaznik ten od swiateł awaryjnych który jest pod klawiszem do ich włanczania może ktos wie czy to moze miec coś wspólnego gyż jak wyłanczam silnik i wyciągam kluczyk to czasami tam sie cos pobłyskuje tak jakby cos zwierało
Marcino87 Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Opublikowano 27 Kwietnia 2011 cena mce jest różna zależnie od wersji najlepsza opcja to podleć gdzieś kto ma vaga bo tak to można wróżyć co się dzieje
mateusz a4 Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 27 Kwietnia 2011 tu w holandi jest problem z dobrym mechanikiem ewentulanie zostanie serwis i tylko się przyzegnać
Marcino87 Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Opublikowano 27 Kwietnia 2011 pozostaje współczucie ale moze rano ktoś zerknie na ten wątek i jest akurat w holandi ktoś z forum z vagiem bo tak to pozostaje metoda prób i błedów
mateusz a4 Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 27 Kwietnia 2011 dokładnie dzieki za pomoc jutro cos będę kombinował pozdro
Rekomendowane odpowiedzi