Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Niechciane smsy - co robić ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie jakis czerep sie do mnie przyczepil, dorwal moj nr i pisze .... lepiej nie chcijcie wiedziec co.

chce zeby sie to obeszlo bez policji a nie wiem kto to .

co najlepiej zrobic ??

Opublikowano

...chce zeby sie to obeszlo bez policji ...

Masz coś na sumieniu? :naughty::polew:

Obpytaj dyskretnie bo może jakieś głupie żarty z grona znajomych a jak nie to wal na pały :cool1:

Opublikowano

hehe tak jest jak się podrywa czyjeś dziewczyny :evil:, jeśli masz na kartę telefon to zmień numer :)

Opublikowano

Zadzwóń do niego z innego numeru i dowiedz się kto to jest.

Albo wyślij mu smsa, że właśnie zgłosiłeś sprawę na Policję.

Opublikowano

umów sie z gościem i porozmawiaj z nim,jak mężczyzna... :baseball:

Opublikowano

ja bym olał sprawe i wyśmiał gościa :gwizdanie:

no chyba że byłby zbytnio upierdliwy to z papcia w pysk :guma:

Opublikowano
  • Autor

jak on nie chce sie spotkac nie odbiera z innego nr oleje temat chyba

myslalem ze jakos by mozna bylo na miezyc nr ale.....

Opublikowano

masz do niego numer?? jak tak to wrzuc go w ogłoesznia sprzedam tanio BMW albo dam prace :gwizdanie: 4 dni murowane niespokoju w jego telefonie :gwizdanie:

A jak mu mało to jeszcze wrzuć go na czat dla gejów :kox: z dopiskiem że chętnie sie spotka

Nie bedzie miał cymbał czasu do ciebie dzwonic bo kazdy bedzie chciał z nim rozmawiać :D

Opublikowano

masz do niego numer?? jak tak to wrzuc go w ogłoesznia sprzedam tanio BMW albo dam prace :gwizdanie: 4 dni murowane niespokoju w jego telefonie :gwizdanie:

A jak mu mało to jeszcze wrzuć go na czat dla gejów :kox: z dopiskiem że chętnie sie spotka

Nie bedzie miał cymbał czasu do ciebie dzwonic bo kazdy bedzie chciał z nim rozmawiać :D

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: dobre :good:
Opublikowano
  • Autor

hahaha tak zrobie dzieki

Opublikowano

Wrzuc go choćby w anonse, od 6 rano nie ma życia jak tylko pierwsi szukajacy pracy to zobaczą tylko napisz jakieś sensowne ogłoszenie :good:

Jak wyłączy burak telefon to przy włączeniu zawiesi mu sie od smsów "kto tam", "kto dzwonił" itp

Sprawdzona metoda :good:

Opublikowano
  • Autor

tylko zeby on sie nie odegral bo ja nr mam strasznie wazny i nie moge zmienic[br]Dopisany: 29 Kwiecień 2011, 12:26_________________________________________________albo zeby on na psy nie polazl

Opublikowano

albo zeby on na psy nie polazl

a skąd będzie wiedział,że to Ty?
Opublikowano

tylko zeby on sie nie odegral bo ja nr mam strasznie wazny i nie moge zmienic[br]Dopisany: 29 Kwiecień 2011, 12:26_________________________________________________albo zeby on na psy nie polazl

nie musisz tego robić z dnia na dzień, mozesz odczekać z tydzień wrzucić mu reklame

A jak pójdzie na psy to co Ci zrobią :gwizdanie: przecież on nie ma pewnosci ze to twoja robota moze sie domyslać, no chyba że kupił ten numer tylko i wyłacznie do dręczenia Ciebie(to wtedy on jest pewny, ALE tylko on)

Ale skoro masz smsy groźby mam rozumieć to masz wszystko w ręku w razie czego, policja nie moze nic zrobić w takich wypadkach gdy są to głuche telefony, ale skoro pisał ci groźby to policja moze sprawdzić pacjenta w sieci komórkowej i będziesz znał dane jełopa, gorzej jak to sie okaże wstydliwa dziewczynka :kox:

Opublikowano

co znaczy strasznie ważny numer? :naughty:

ale kompletnie nie domyślasz się o co chodzi? :gwizdanie: czy czaisz temat? :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

odczekam sobie pare dni i wpuszcze jego nr w siec dzieki za podsuniecie mi pomyslu nigdy chyba bym nie wpadl na to :good:

Opublikowano

Sciagnij sobie jakas aplikacje ktora blokuje dany numer tzw Black List, albo zalatw to u operatora. I masz problem z glowy.

Opublikowano

Sciagnij sobie jakas aplikacje ktora blokuje dany numer tzw Black List, albo zalatw to u operatora. I masz problem z glowy.

jeśli ma symbiana albo cos jego pokroju bo zwykłe softy na javie nie ogarną tego :thumbdown:

A co do blokowania operatora to chyba sie nie da zablokowac jednego numeru tylko conawyzej przychodzące :disgust:

Opublikowano

Jeśli to nr na karte kupiony tylko w celu męczenia kogoś to problemu to nie załatwi, bo tamten wyrzuci i kupi nowy.

Opublikowano

jeśli ma symbiana albo cos jego pokroju bo zwykłe softy na javie nie ogarną tego :thumbdown:

A co do blokowania operatora to chyba sie nie da zablokowac jednego numeru tylko conawyzej przychodzące :disgust:

Ja mam program BlackList na symbianie i dziala swietnie. Jak ktos chce to moze sie przekonac :naughty: