Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Black With Red - na X5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja montowałem niedawno taki daszek on nie dochodzi do końca niestety kiepsko troszkę leży pod tym względem no niestety to nie ori daszek...

Opublikowano

U mnie tez do końca to idealnie nie przylega

daszek3xi4.jpg

daszek1th7.jpg

ale od początku 2008r nic z nim sie nie dzieje :wink4:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Dzięki chłopaki właśnie o takie info mi chodziło.Powiem lakiernikowi może trochę to lepiej dopieści.Dzisiaj autko wstawiam do niego dach i daszek idzie w czerń.Zobaczy się efekt końcowy.

Czarny dach już gotowy.Jeszcze tylko muszę przykleić daszek i zamontować listwy w rynienkach.Następny mod jaki będzie to relingi.

Na szybko fota.Jak poskładam wszystko to wstawię coś lepszego.Pozdrawiam.

035d49fbb42eb3ddmed.jpg

Opublikowano

Jest bardzo dobrze :evil::slina:[br]Dopisany: 24 Październik 2011, 19:05_________________________________________________bez relingów też dobrze wyglada

Opublikowano
  • Autor

Mam ochotę na srebrne relingi.Jak bym je robił to przy jednej robocie ogarnął bym podsufitkę w alkantarze.

Opublikowano

Mam ochotę na srebrne relingi.Jak bym je robił to przy jednej robocie ogarnął bym podsufitkę w alkantarze.

fajnie wyglada wersja czarno-czerwona, chrom wprowadzi haos, przekonasz sie o tym montujac ramki :wink4:

Opublikowano
:slina: :slina: :slina: :slina:
Opublikowano
  • Autor

To może czarne zapodać.Jest tego od groma na allegro i za małe pieniądze.Ostatnio widziałem aukcję za 90 zł z kompletem śrub i uszczelek.

Opublikowano

:good: piękny avancik Kolego.

dach świetnie pasuje

Opublikowano

:oklaski: :oklaski: :oklaski:

polac mu bo dobrze modzi :slina:

Opublikowano

Co prawda miałem tutaj nic nie pisać, ale jesteś idealnym przykładem na to jak forum zmienia ludzi i ich pojęcie tuningu. Na początku to auto wyglądało co najmniej kiepsko, mimo sporej ilości modów, niestety zupełnie nie trafionych modów... A teraz? Teraz jest świetnie i ukłon w Twoją stronę, za to że umiałeś się przyznać do błędu :good:

BTW przedni zderzak esowy lepiej by pasował :naughty:

Opublikowano

jak naj bardziej jeśli już relingi to czarne tak jak wyżej napisali jeśli będą chromy będzie choinka... w razie co mam relingi czarne do dogadania :naughty:

Opublikowano
  • Autor

Inkognito.Jak coś to będę pisał na Pw.Muszę się trochę odkuć bo kiepsko z kasą,a jak wiadomo takie zabawy z samochodem trochę pochłaniają funduszy.

Panowie mam pytanie.Felgi mam et 47.Jakiej grubości zapodać sobie dystanse na przód i tył aby zrównać koło z błotnikiem.Mam w garażu dystanse 15mm na tył i 10mm na przód.Gdyby były za grube można je trochę przetoczyć na tokarce.

Opublikowano

załóż te które masz[br]Dopisany: 25 Październik 2011, 17:27_________________________________________________8J mają twoje felgi ?

Opublikowano
  • Autor

Śruby muszę zapodać z 2cm dłuższe żeby wszystko grało?

Dokładnie 8J.

Witam.Dzisiaj posiadałem trochę wolnego czasu i wiozłem się do montażu listew na dachu oraz założyłem dystanse i daszek.Oto efekt końcowy.

Dystanse

dscf5533ul.jpgdscf5535i.jpg

Daszek

dscf5571u.jpgdscf5573g.jpg

dscf5574k.jpgdscf5548c.jpg

dscf5537.jpg

Opublikowano

wszystko ladnie i pieknie, ale wywal ten chrom na metry, bo do niczego tu nie pasuje :wink4:

Opublikowano

Zrób jakas wyraźną fotke jak ty tam zamontowałes głósniki w przednich drzwiach :chytry:

Opublikowano
  • Autor

Cała tapicerka jest przerobiona i były wklejane dystanse z mdfu

Opublikowano

no bo nie powiem bardzo ladnie to wyglada, ale niestety pod kopalnia by to za brdzo kusilo :wallbash:

Opublikowano
  • Autor

Macie foty.

dscf5344.jpg

dscf5568.jpg

dscf5569a.jpg