Rafikk1983r Opublikowano 2 Maja 2011 Opublikowano 2 Maja 2011 Witam :hi: Moze troszke i ja pochwale sie moimi czterema kolkami. Moja historia z Audi zaczęła sie od A4 B6: [/img] Teraz przyszedł czas na Audi A4 B7. Kupiony pod koniec roku 2010 roku od pierwszego wlasciciela, serwisowany w Audi UK, bardzo zadbany o przebiegu 105tys mil. Rok produkcji 2006r grudzien. Silnik 2.0TDI 140km wszystko jak na razie hula. Z wazniejszych dodatkow: - kolor, czarny Kirsch perłowy - System nawigacji satelitarnej plus RNS-E z TV oraz TV FREE (sterowanie z pilota iphona podlaczonego to rns-e) fotki zamieszczę później jak to miej więcej sobie wymyśliłem - tempomat - Automat multitronic przekładnia 7-stopniowa,(piękna sprawa) - BOSE Surround Sound - Pakiet optyczny - zestaw głośnomówiący bluetooth - Elektryczna regulacja tylnych szyb bocznych - Kierownica obszyta skórą 4-ramienna, - 17 calowe org alu audi(16-ramienne obręcze ze stopu metali lekkich o wymiarach 7,5 J x 17, z oponami 235/45 R 17 ) - Boczne poduszki powietrzne (Thorax) - Alarm przeciwwłamaniowy, z dodatkowym zabezpieczeniem przed odholowaniem pojazdu - podświetlone pokrętła nawiewu i juz prawie gotowe oswietlenie wnetrza, bagaznika, schowka, drzwi, przestrzeni na nogi... - emblematy s-line na grilu, drzwiach oraz nakretki na wentyle s-line ...jak mi sie cos przypomni to dopisze :> PLANY: -zewnetrzny pakiet s-line - alu 18 wzor audi S5 - wirusik - przyciemnienie - pakiet oświetlenie - gleba 30mm - nakładki na pedały - brak oznaczeń na tylnej klapie - zabudowa akumulatora ...chyba na razie tyle :) ...oświetlenie led ...po przyciemnieniu szybek ...środek :> ...patent na zdalne sterowanie ipodem :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
wicio150 Opublikowano 3 Maja 2011 Opublikowano 3 Maja 2011 Szkoda ze kierownica po innej stronie Zapraszamy na spot bo widzialem ze pisales u nas w watku
Rafikk1983r Opublikowano 3 Maja 2011 Autor Opublikowano 3 Maja 2011 dzieki za dobre słowa :good: Co do spota, na pewno postaram sie pojawić, pozdro
Rafikk1983r Opublikowano 4 Maja 2011 Autor Opublikowano 4 Maja 2011 Ładna więcej fotek Dzieki stary Bedzie wiecej... Chyba najwczesniej w sobote bede mial czas przed wyjazdem do Polonii :> W koncu zapragniony urlopik :naughty: pozdro
Rafikk1983r Opublikowano 5 Maja 2011 Autor Opublikowano 5 Maja 2011 Troche odświeżyłem dane oraz foto :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
jozek726 Opublikowano 5 Maja 2011 Opublikowano 5 Maja 2011 bedziesz jezdził anglikiem po Pl czy mieszkasz w UK ?
Rafikk1983r Opublikowano 5 Maja 2011 Autor Opublikowano 5 Maja 2011 bedziesz jezdził anglikiem po Pl czy mieszkasz w UK ? Nie, mieszkam w Uk. Anglika w pl nie zarejestrujesz bez uprzedniej przerobki(co sie dla mnie mija z celem), a na ubezpieczeniu z brytanii poszedlbys z torbami Co do samej jazdy po naszym ukochanym kraju z taka kierownica to nie ma obsolutnie problemu( klopot jedynie tkwi przy wyprzedzaniu wiekszych aut). Pozdrawiam
Gość srb38vx Opublikowano 8 Maja 2011 Opublikowano 8 Maja 2011 Raflik co tak ucichłeś gdzie fotki środka :gwizdanie: jesteś w PL. Czy wódy sie chwyciłeś
danielo Opublikowano 8 Maja 2011 Opublikowano 8 Maja 2011 Autko ładne :naughty:bezawaryjnej jazdy życze.Dawaj więcej fotek.
rafik84 Opublikowano 8 Maja 2011 Opublikowano 8 Maja 2011 Ładna Ja śmigam po UK autem z Polski i też nie mam problemów co do jazdy, tylko jak jestem w PL to zdarza mi się pomylić strony zwłaczcza na jakiś osiedlowych drogach bezawaryjnej jazdy
Rafikk1983r Opublikowano 11 Maja 2011 Autor Opublikowano 11 Maja 2011 Raflik co tak ucichłeś gdzie fotki środka :gwizdanie: jesteś w PL. Czy wódy sie chwyciłeś Oczywiscie, jestem w pl i napic tez trzeba sie bylo z ziomalami :decayed: Fotki sa tylko nie ma kto ich zgrac z aparatu narazicho
mateusio88 Opublikowano 20 Maja 2011 Opublikowano 20 Maja 2011 Ładniusi, szkoda że nie AVANT Za jakiś czas będę polował na taką, ale raczej w wersji EU
Rafikk1983r Opublikowano 2 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 2 Czerwca 2011 Podziękowania ogromne za miłe komentarze :hi: ...co myślicie o takich lampach nie ori niestety? :mysli: Tutaj przód: ...a tutaj tył: VIDEO, jak to miej więcej sie prezentuje na live:
Ponior Opublikowano 2 Czerwca 2011 Opublikowano 2 Czerwca 2011 Ładna, ładna, a do foli ciemnej policjanci nie przyczepiają się A co do lamp, to są ładniejsze od zwykłych ori moim zdaniem, ale najlepiej daj ori bixy. Będą lepiej świciły i na forum chłopaki ci dadzą spokój
dawid195a Opublikowano 2 Czerwca 2011 Opublikowano 2 Czerwca 2011 Mi tam zawsze widziały sie te przednie lampy w b7, ale naczytałem sie żeby kupować ori. Fajna fura i kolor jedyny słuszny
Rekomendowane odpowiedzi