nobile Opublikowano 3 Maja 2011 Opublikowano 3 Maja 2011 Podczas włączenia świateł klimatronik nie zaczyna świecić słabiej (chyba cały czas świeci słabo a chyba powinien zmieniać jasność. Czy licznik kilometrów też powinien przygasać? Co może być problemem? Wymieniałem ostatnio panel klimatronika bez adaptacji, wszystko wydaje się działać poprawnie prócz podświetlania.
wrhz Opublikowano 3 Maja 2011 Opublikowano 3 Maja 2011 Licznik km bez swiatel nie jest podswietlany, wlacz swiatla i przekrec potencjometr to zobaczysz czy Ci sie zmienia podswietlenie - najlepiej jak juz jest ciemno
nobile Opublikowano 3 Maja 2011 Autor Opublikowano 3 Maja 2011 Licznik KM jest podświetlany jak nie ma świateł włączonych, a regulacji intensywności nie mam w pokrętle.
piter1114 Opublikowano 4 Maja 2011 Opublikowano 4 Maja 2011 ... podświetlenie licznika w a4-ach to totalna porażka sam zastanawiałem co z tym zrobić, podświetlenie licznika czy wł.świateł widoczne tylko w wieczorem poraża, w 25 letnich oplach wszystko widać wyraźniej...
bell23 Opublikowano 4 Maja 2011 Opublikowano 4 Maja 2011 licznik km nie jest podświetlany, ( świeci " własnym światłem" - cyferki ) po włączeniu pozycji lub mijania , intensywność podświetlenia nie zmienia się klimatronik (ekran ) też nie przygasa po włączeniu świateł
Rekomendowane odpowiedzi