Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5] Wystrzelona poduszka w siedzeniu!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam .

Mam do kupienia ładny komplet siedzeń [ skórka w kolorze łososiowym ] za nieduze pieniązki . Siedzenia są z auta powypadkowego i w fotelu kierowcy wystrzeliła poducha i jest on rozdarty . Czy jesli tapicer zaszyje mi siedzenie bez wkładania poduszki i pojawi mi sie na Fisie kontrolka poduszki , będe mogł ją wykasować bezproblemowo Vagiem ?

CZy opłaca sie włozyć [ kiedyś tam ] poduszke w fotel i czy bedzie ona działała poprawnie ?

Prosze o odpowiedz na ptania .. troszke mi pilno :disgust:

Opublikowano

oryginalne poszycie kosztuje w ASO kolo 1000 zl na oparcie fotela. wiec to sie nie oplaca.

sadze ze w miejscu gdzie jest poduszka jest specjalnie skora preparowana zeby sie rozdarla tu gdzie trzeba a nie poszla np w plecy :D wiec raczej o poduszcze mozna zapomniec.

pozostaje wiec wylaczenie vag-iem opcji poduszek w obydwoch fotelach i po problemie.

wazne czy masz poduszki u siebie w aucie poniewaz jezeli masz to masz do wyboru lans albo bezpieczenstwo ......

wybór należy do Ciebie

Opublikowano
  • Autor

Musashi

No własnie tu jest trudna decyzja ..fotele kosztuja 1000 zł [ podlokietnik+boczki+fotele + kanapa +dekory] .. a taka skórka trafia sie raz na X czasu . Poduszki mam w swoich fotelach , a ogolnie fotele mam ładne tylko no ta skórka :(

Z drugiej mańki jak da sie wyłaczyć wagiem to 2 poduchy a nie tylko kierowcy [?] to poraszka z drugiej strony , a jechać do servisu na wstawianie poduszki i po nowe poszycie to juz chyba lepiej poczekać na następna okazję .

Opublikowano

zupelnie nie mam pojecia ile kosztuja skorki do B5. ale moze gdybys kupił nowa skorke na oparcie i wzial poduszke ze swojego fotela byłoby ok? tyle ze to oparcie to jak pisalem 1000 zl

Opublikowano
  • Autor

Opcja pobrania poduchy ze starego fotela odpada bo wtedy nie mogłbym ich sprzedac :thumbdown:

Taka skórka za angola tylko czarna stoi na allegro za 3 kafle z groszem . A z drugiej mańki jak mam kupić komplet z rozwalonym fotelem , kupic w Aso oparcie za 1000 zł i poduszke to mi sie troszke nie opłaca :thumbdown:

No nic .. poczekam na następną okazje .. może uda mi sie znaleźć nie rozwalone .

Dzięki za pomoc . :th:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

chyba bardziej by cie interesowalo bezpieczenstwo podczas (tfu tfu) stłuczki, niz to ze masz skórke ?

Opublikowano

Jesli poducha wystrzelila i poszycie peklo po szwach fotela to tapicer zszyje i bedzie igla. A jak gdzies rozdarlo dalej to lipa wymien fotel lub poszycie

Opublikowano
  • Autor

Dzieki Panowie , ale temat juz nieaktualny .. odpuściłem sobie te foteliki i czekam az trafie bez rozwalonego fotela :)