Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 ADP] Czerwona bestia Kujawsko-Pomorskie by remas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Zakup mojego auta wiąże z tym iż Audi A4 spodobała mi się od chwili gdy ją zobaczyłem po prostu miłość od pierwszego wejrzenia :)) :naughty:

Audi A4 b5 zakupiona 29.8.2010r :drunk:

Silnik 1.6 ADP :PB98:

Climatronic

podgrzewane fotele

podgrzewane lusterka

elektryczne lusterka

elektryczne szyby

podłokietnik

Wspomka

ABS

2x poduszka powietrzna

Audika w total seri użytkowana do tej pory przez jednego właściciela który sporowadził ją na własne potrzeby w 2008roku z niemcowni :przebiegly: :przebiegly:

Tak wyglądała świeżo po zakupie 30.08.2010

Zdj_cie0378.jpg

Zdj_cie0380.jpg

listopad czas na poprawki lakiernicze dodatkowo zmiana lamp tyl na 1 fl oraz demontaz znaczkow audi .. przymiarka alu na lato

Zdj_cie071.jpg

Zdj_cie069.jpg

Zdj_cie070.jpg

Styczeń Zmiana lamp Angel Eyes ** :kox:( wiem że na tym forum owe lampki nie są uważane za dobry krok jednak według mnie wygladają i świecą o niebo lepiej jak zwykłe lampki przedliftowe .. jednak nie ukrywam ze są zupką hińska :facepalm::zyzol::polew: i je z czasem zmienie xD ** :kox:

Zdj_cie0424.jpg

Zdj_cie0423.jpg

Zdj_cie0447.jpg

Zdj_cie0449.jpg

Luty zima za pasem czas na kolejne mody :audi: :audi: :a4fan::pali:

Sportowe zawieszenie :naughty:

Przyciemnienie szyb wszystkich równą folią 35% przyciemnienia :cool1:

Zdj_cie0454.jpg

Zdj_cie0455.jpg

Zdj_cie0456.jpg

Zdj_cie0457.jpg

Zdj_cie0460.jpg

Marzec

Czas na fele z letnimi oponkami i efekt wszystkich dotychczasowych zmian :wink4: :beer1: :beer1: :beer1:

Zdj_cie0463.jpg

Zdj_cie0465.jpg

Zdj_cie0466.jpg

Zdj_cie0467.jpg

Zdj_cie0472.jpg

Zdj_cie0477.jpg

Zdj_cie0474.jpg

Zdj_cie0475.jpg

Zdj_cie0481.jpg

Zdj_cie0521.jpg

Zdj_cie0528.jpg

Zdj_cie0529.jpg

:szukaj: zapraszam do komentowania :):wink4: :wink4:

Ps mam nadzieje ze 90% komentów nie będzie dotyczyć LAMP PRZÓD SONAR ANGEL EYES :polew: :polew: :polew: :polew:

Wypad na działkę :gwizdanie: :gwizdanie: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk:

Zdj_cie0562.jpg

Zdj_cie0568.jpg

Zdj_cie0582.jpg

Zdj_cie0598.jpg

Styczeń 2012 :tongue4: :tongue4: :tongue4::naughty:

Zmiana lampek przód na Dayline + polerka lakieru :kox:

DSC05689.jpg

Zdj_cie0735.jpg

DSC05654.jpg

więcej fotek na wiosnę + prawdopodobnie nowe felgi s line 17 + ksenon 6000 K

Jakieś propozycje ? :gwizdanie:

Opublikowano

ale i tak powiem SONAR ANGEL EYES :thumbdown: tak to spoko i plany tez :good:

Opublikowano
  • Autor

:>

Opublikowano

SONAR ANGEL EYES sa beznadziejne :sick3:

Opublikowano

fajna fela, mialem takie w Coupe, ktore tez bylo czerwone :)

i zawsze bede powtarzal: CZERWONY JEZDZI SZYBCIEJ :kox:

Opublikowano

przy swapie na 1.8T to chyba hamulce seryjne nie ujadą :mysli:

a tak auto kox :good:

Opublikowano

Remik, auto ogólnie ładne ale... te lampy.. weź je wymień na poliftowe :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Remik, auto ogólnie ładne ale... te lampy.. weź je wymień na poliftowe :decayed:

wymienie to jest pewne :) spokojnie bd FL :):decayed:

Opublikowano

wydaje mi się że inne elementy też ... przeguby , łozyska itp

kiedyś mocno się orientowałem w sprawie swapa na 1.8 T jak nie mogłem dostać auta z tym silnkiem ... wyrwać dobry silnik w dobrej kasie to loteria ... a dobre 1.8 T to ponad 3 k gnoja trzeba mieć

zmiany jak najbardziej na + :good:

Opublikowano

ja już się wypowiadałem. auto ok, ale te sonaryyy :kox:

ale wizja jest przekox :good:

Opublikowano

Tylne lampy mogłeś od razu wymienić na poliftowe a tak masz przedliftowe :) zawieszenie gwintowane? zmień kierunki na białe, pokaz wnętrze :) ps. uważaj na przednie przyciemnione szyby misiaczki mogą się przyczepić tak samo diagnosta w przeglądzie technicznym :tongue4:

Opublikowano

zmieniaj na 1.8t szatan :evil: jak dla mnie, tylko kup w Q bo mi tego brakuje ;(

Opublikowano
  • Autor

Tylne lampy mogłeś od razu wymienić na poliftowe a tak masz przedliftowe :) zawieszenie gwintowane? zmień kierunki na białe, pokaz wnętrze :) ps. uważaj na przednie przyciemnione szyby misiaczki mogą się przyczepić tak samo diagnosta w przeglądzie technicznym :tongue4:

hehhe i co mi zabirą dowód ? 20 zł i mam spowrotem szyby w dół i przegląd przechodzi :):hi: :hi: :naughty: :naughty:

nie mam jaskini zrobionej w aucie wiec takiego przypalu nie ma :gwizdanie:[br]Dopisany: 06 Maj 2011, 22:38_________________________________________________

zmieniaj na 1.8t szatan :evil: jak dla mnie, tylko kup w Q bo mi tego brakuje ;(

wizja 1.8 to gdzieś środek lata ;) planuje zakupić audi anglika w 1.8 T przeszczepić a reszta na części lepiej mnie to wyniesie jak kupowanie silnika i skrzyni oraz pozostałych elemętów :hi: narazie zakladam pakiet eski i lampy fl [br]Dopisany: 06 Maj 2011, 22:41_________________________________________________

kieras znasz mnie :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: wiesz że to ogarne :cool1: :cool1:

wydaje mi się że inne elementy też ... przeguby , łozyska itp

kiedyś mocno się orientowałem w sprawie swapa na 1.8 T jak nie mogłem dostać auta z tym silnkiem ... wyrwać dobry silnik w dobrej kasie to loteria ... a dobre 1.8 T to ponad 3 k gnoja trzeba mieć

zmiany jak najbardziej na + :good:

[br]Dopisany: 06 Maj 2011, 22:41_________________________________________________kieras znasz mnie wiesz że to ogarne
Opublikowano

ja zrezygnowałem ... i coraz bardziej myślę nad zmianą auta :wink4:

Opublikowano
  • Autor

ja wiem ze jak juz zainwestuje to nie sprzedam auta bo ile dostane 7 tys? hehe wole zostawic :hi:

Opublikowano

lepiej poszukaj quattro :naughty: nic tego nie przebije :>

Opublikowano

Ja sie zastanawiam nad swapem tak jak kolega... mam szwagra w UK i chyba będę myślał o 1,8T na swapa.

Mam fajną bude zadbaną, troche podłubane i szkoda by mi było mojego ADP oddać za grosze... Będę obserwował kolego Twój wątek może sie zmobilizuje przy Tobie. Na codzień śmigam Smartem ForFour 1,3 i przesiadka do Audi 1,6 wybitnie boli....

Felgi masz kox :kox:

• 9 miesięcy temu...
Opublikowano
  • Autor

Ja sie zastanawiam nad swapem tak jak kolega... mam szwagra w UK i chyba będę myślał o 1,8T na swapa.

Mam fajną bude zadbaną, troche podłubane i szkoda by mi było mojego ADP oddać za grosze... Będę obserwował kolego Twój wątek może sie zmobilizuje przy Tobie. Na codzień śmigam Smartem ForFour 1,3 i przesiadka do Audi 1,6 wybitnie boli....

Felgi masz kox :kox:

powiem ci tak kupilem w ladnym stanie i z dobrym wyposazeniem audike ze 1.6 to 1.6 ale wozi jak narazie wdzięcznie tyłek myśle nad swapem i resztą modów ale z postanowieniem ze nie sprzedam tego samochodu nigdy bo to mi się nie oplaci bd zawsze w rodzinie czerwona audiczka :cool1: :cool1: :cool1: tez mysle kupic anglika i przeszczep zrobic resztę sprzedac na części :tongue4:[br]Dopisany: 09 Maj 2011, 22:15_________________________________________________ :hi: :hi:[br]Dopisany: 05 Czerwiec 2011, 14:55_________________________________________________ :gwizdanie:[br]Dopisany: 20 Sierpień 2011, 11:10_________________________________________________ :kox:

Opublikowano

nie podobają mi się nowe lampy.. zwykłe, poliftowe depo byłyby lepsze..

Opublikowano

Dopisany: 20 Sierpień 2011, 11:10[/size]_________________________________________________ :kox:

widzę że jesteś niereformowalny, ale Twoj cyrk Twoje małpy