Opublikowano 11 Stycznia 201412 l jest koks. chciałbym zeby u mnie gralo tak jak uciebie chociaz w 20% procentach. Gratulacje za zajete miejsca na zawodach. Pojdz w pakiet s-line i nizej troszke i bedziesz wymiatal we wszystkim:wink:
Opublikowano 11 Stycznia 201412 l Nietykalny takie są zalety posiadania znajomego który jest fotografem z zawodu Tak wieć jak ma czas to odrobinę sobie go umilamy w taki oto sposób Spokojnie na 2014 jest juz kilka pomysłów na sesje, mianowicie sesja w warsztacie mechanicznym oraz mycie autka, tak więc będzie ciekawie a jak mnie odpowiednio zmotywujecie to nastąpi to od razu jak tylko ciepło sie zrobi:naughty: Mam też mały plan na sesje zimową , ale jak narazie zimy brak więc zobaczymy jak to będzie załatw mi nr do jakiejś laski z Twoich fotek
Opublikowano 11 Stycznia 201412 l Marcin jedz do wwy do centrum postaw auto na 5minut będziesz miał tyle nr że ci starczy na długo
Opublikowano 11 Stycznia 201412 l Marcin jedz do wwy do centrum postaw auto na 5minut będziesz miał tyle nr że ci starczy na długo to chyba jak pojadę R8
Opublikowano 11 Stycznia 201412 l Autor Marcin jedz do wwy do centrum postaw auto na 5minut będziesz miał tyle nr że ci starczy na długo Haha dokładnie jak kolega prawi, albo zajedź pod jakiś klub w weekend xD To będą jeździły jak ślimaki po zderzakach a Ty do nich gdzie z tym śluzem Albo będą same wskakiwać do auta
Opublikowano 11 Stycznia 201412 l Do Ciebie to się laski pchają do auta bo jak muza leci myślą że już są w jakimś klubie jebye basem
Opublikowano 11 Stycznia 201412 l Autor Hmm w sumie nie myślałem w tym kierunku ale możne tak być czasem trzeba zagłuszyć muzykę w klubie
Opublikowano 5 Czerwca 201412 l 01062014494.jpg | Fotosik.pl Widziałem, macałem... ale Ciebie nie było w pobliżu
Opublikowano 12 Lipca 201412 l Autor 01062014494.jpg | Fotosik.pl Widziałem, macałem... ale Ciebie nie było w pobliżu A ja widziałem jak macasz z daleka bo stałem przy namiocie pomiarowym Potem poszedłem i siedziałem w środku ale już nie podbiłeś A tak apropo moje woje w Skaryszewie zaowocowały tym : 1 i 2 miejsce zgarniete po ciężkich bojach Żeby nie było w sierpniu mam troche czasu i graty czekaja w garażu do rezania więc mała aktualizacja na pewno będzie
Opublikowano 12 Lipca 201412 l widziałem ze siedziałeś z jakimś "ciałem obcym" wiec nie chciałem przeszkadzać
Opublikowano 12 Lipca 201412 l Autor widziałem ze siedziałeś z jakimś "ciałem obcym" wiec nie chciałem przeszkadzać Haha ciełem obcym xD czyli mą kobietą
Opublikowano 12 Lipca 201412 l Nie wiem :wink:nie wnikam czy Twoja czy nie:grin: jak coś nic nie wyjdzie po za forum:decayed:
Opublikowano 14 Lipca 201412 l Autor Nie wiem :wink:nie wnikam czy Twoja czy nie:grin: jak coś nic nie wyjdzie po za forum:decayed: Hehe sie wie ale wiesz ściany mają uszy xD A tu mała aktualizacja jak autko ładnie siedzi
Opublikowano 7 Stycznia 201610 l Autor Witam ostatnio troche ucichłem z natłoku obowiązków ale to nie znaczy że z autem nic sie nie dzieje teraz miałem kilka dni wolnego wiec to co zalegało od pół roku w garażu znalazło się na aucie A więc tak wskoczyła z przodu dokładka od cupry która jak dla mnie robi robotę : Wlaciała też w końcu lotka na tylnią klapę al'a S4 : Do tego już jakiś czas temu wleciały końcówki 90mm oraz przydymione lampeczki i kierunki Korzystając z pogody poszedł też poler i wosk troszku sie błyszczy Jak narazie to by było na tyle, pozdrrr Taka mała aktualizacji zdjęć bo wygasły Siema !!! Jako że dawno nic nie pisałem z powodu braku czasu, wrzucam małą zapowiedź na ten rok, jak kiedyś planowałem tak w końcu zrobiłem i wpadną nowe , większe kółeczka Teraz tylko delikatnie je dopieścić i znaleźć opony Jak myślicie na 8 cali lepsze będą 40/225 czy 40/235 ? Pozdrooo Edytowane 8 Stycznia 201610 l przez reikeb
Opublikowano 7 Stycznia 201610 l ładne koło ja mam u siebie 235 ale juz takie były , da sie jezdzic aczkolwiek zakladalbym 225
Opublikowano 7 Stycznia 201610 l fotki troche male wrzuciles ja na 8.5 cala przod mam 225 a tyl 235, jazda w koleinach jest mysle ze te felgi beda pasowac do tej furmanki ^^ edit: profil u siebie mam 35 felga 19' Edytowane 8 Stycznia 201610 l przez dawid93