Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 AVF] !!! NA SPRZEDAŻ !!! Black Devil by Re!keB S-line 170KM/390Nm > PW

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Witam wszystkich :hi: jako że ostatnio mam trochę więcej czasu wiec dziś sie trochę ogarnąłem i w końcu wrzucę zdjęcia z jednej sesji, tej fajniejszej :wink: z drugiej jak będzie zainteresowanie ogarnę i też pyknę a jak nie będzie to nie :kox:

Tak że ten :

sztk.jpg

2vml.jpgepkg.jpg9or5.jpg3qdq.jpgrnh7.jpgxgq2.jpgwmbn.jpgmjvf.jpg

ucc6.jpgmmau.jpg8cgm.jpgtmqs.jpg4k2z.jpg4hgn.jpgzgau.jpgmckl.jpgqisv.jpgf42w.jpgc0vr.jpgmzd0.jpg9gdi.jpg2r7s.jpg

I tak dla beki :decayed:

0b9c.jpg

Życze miłego oglądania :naughty:

Opublikowano

ostatnie najfajniesiejsze :decayed:

tak sobie pomyslałem ze znaczki audi na deklach pasowałoby teraz w czerwień dać:naughty:

Opublikowano

no nieźle nieźle ale ta kobiety wykorzystujesz :wink:

dobre ujęcie

mzd0.jpg

Opublikowano

ogień :kox::kox::kox::kox:

Opublikowano

o ku...wa ale foty są :kox:

Marecki można je wykorzystać i wrzucic na FB na konto B6 Division>??

Opublikowano

Marek , no ja Cię nie pier*olę , foty :kox: :kox: :kox:

Opublikowano

Nieźle :-D ale opony mogłeś zrobić jakimś "smalcem" hehe

Opublikowano
  • Autor
o ku...wa ale foty są :kox:

Marecki można je wykorzystać i wrzucic na FB na konto B6 Division>??

Nie widze problemu :decayed: wrzucałem na glosowanie do kalendarza to nie wybraliscie... i po części pomyślałem sobie że coś z Wami jest nie tak albo ze mną , lub też z modelką :kox:

Nieźle :-D ale opony mogłeś zrobić jakimś "smalcem" hehe

Wiem ale zapomiałem, generalnie opony musze nowe ogarnać na przyszły sezon :)

A tak w ogóle to foty byly by wcześniej ale nie mam motywacji bo nikt nie zaglada do mnie i nie komentuje nic :facepalm: mam jeszcze foty z jednej sesji ale są duzo słabsze :jerk:

Opublikowano

Fajna sesja.....:naughty: szkoda ze przy zdjeciach z modelkami trza sie szybko uwijac bo zaraz 'gapiow' pelno...:facepalm:

Opublikowano

gruuuuuba sesja:naughty:

Opublikowano

Powoli robi się,mój,ulubiony temat. Bierz przyklad z H4mera i witaj się nimi z Div:decayed:

Kiedy next sesja?

Opublikowano
wrzucałem na glosowanie do kalendarza to nie wybraliscie... i po części pomyślałem sobie że coś z Wami jest nie tak albo ze mną , lub też z modelką :kox:

Szefie.. ale przecież Twoje zdjęcie jest wybrane.. na miejscu 4. a 4 zdjęcia wchodzą do kalendarza.. :whistling:

Opublikowano
  • Autor
wrzucałem na glosowanie do kalendarza to nie wybraliscie... i po części pomyślałem sobie że coś z Wami jest nie tak albo ze mną , lub też z modelką :kox:

Szefie.. ale przecież Twoje zdjęcie jest wybrane.. na miejscu 4. a 4 zdjęcia wchodzą do kalendarza.. :whistling:

Ale jako 4 zdjęcie którego praktycznie nie widac :facepalm:

---------- Post dopisany at 21:18 ---------- Poprzedni post napisany at 21:15 ----------

Powoli robi się,mój,ulubiony temat. Bierz przyklad z H4mera i witaj się nimi z Div:decayed:

Kiedy next sesja?

Mam jeszcze zdjęcia z jednej sesji to jak bede miał wiecej czasu to wrzuce a jak narazie sesje sobie odpuściłem bo auto cierpi na tym... ale może cos w ziem sie pomyśli :wink:

Opublikowano

---------- Post dopisany at 21:18 ---------- Poprzedni post napisany at 21:15 ----------

Kiedy next sesja?

Mam jeszcze zdjęcia z jednej sesji to jak bede miał wiecej czasu to wrzuce a jak narazie sesje sobie odpuściłem bo auto cierpi na tym... ale może cos w ziem sie pomyśli :wink:

W moim kalendarzu będziesz na głównym :decayed:

a co do sesji to musimy się ustawić :naughty:

Opublikowano

Kiedy next sesja?

z Markiem czy jego laską :decayed:

malina :kox:

Opublikowano
  • Autor

Kiedy next sesja?

z Markiem czy jego laską :decayed:

malina :kox:

Zostawie to bez komentarza :decayed:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Reiken, a skąd ty te wszystkie kobiety bierzesz ??? :decayed: Furka zacna i powodzenia w dalszych modach :wink:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

Nietykalny takie są zalety posiadania znajomego który jest fotografem z zawodu :decayed: Tak wieć jak ma czas to odrobinę sobie go umilamy w taki oto sposób :grin: Spokojnie na 2014 jest juz kilka pomysłów na sesje, mianowicie sesja w warsztacie mechanicznym oraz mycie autka, tak więc będzie ciekawie a jak mnie odpowiednio zmotywujecie to nastąpi to od razu jak tylko ciepło sie zrobi:naughty: Mam też mały plan na sesje zimową , ale jak narazie zimy brak więc zobaczymy jak to będzie :wink:

Opublikowano

Czekamy :wink: