Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 AVF] !!! NA SPRZEDAŻ !!! Black Devil by Re!keB S-line 170KM/390Nm > PW

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jest koks. chciałbym zeby u mnie gralo tak jak uciebie chociaz w 20% procentach. Gratulacje za zajete miejsca na zawodach. Pojdz w pakiet s-line i nizej troszke i bedziesz wymiatal we wszystkim:wink::slina:

Opublikowano
Nietykalny takie są zalety posiadania znajomego który jest fotografem z zawodu :decayed: Tak wieć jak ma czas to odrobinę sobie go umilamy w taki oto sposób :grin: Spokojnie na 2014 jest juz kilka pomysłów na sesje, mianowicie sesja w warsztacie mechanicznym oraz mycie autka, tak więc będzie ciekawie a jak mnie odpowiednio zmotywujecie to nastąpi to od razu jak tylko ciepło sie zrobi:naughty: Mam też mały plan na sesje zimową , ale jak narazie zimy brak więc zobaczymy jak to będzie :wink:

załatw mi nr do jakiejś laski z Twoich fotek :grin:

Opublikowano

Marcin jedz do wwy do centrum postaw auto na 5minut będziesz miał tyle nr że ci starczy na długo :grin:

Opublikowano
Marcin jedz do wwy do centrum postaw auto na 5minut będziesz miał tyle nr że ci starczy na długo :grin:

to chyba jak pojadę R8 :wink:

Opublikowano
  • Autor

Haha dokładnie jak kolega prawi, albo zajedź pod jakiś klub w weekend xD To będą jeździły jak ślimaki po zderzakach a Ty do nich gdzie z tym śluzem :grin: Albo będą same wskakiwać do auta :naughty:

Opublikowano

Do Ciebie to się laski pchają do auta bo jak muza leci myślą że już są w jakimś klubie :grin:

jebye basem :naughty:

Opublikowano
  • Autor

Hmm w sumie nie myślałem w tym kierunku ale możne tak być :decayed: czasem trzeba zagłuszyć muzykę w klubie :kox:

• 4 miesiące temu...
Opublikowano
01062014494.jpg | Fotosik.pl Widziałem, macałem... ale Ciebie nie było w pobliżu :hi:
Opublikowano

super fura :)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor
01062014494.jpg | Fotosik.pl Widziałem, macałem... ale Ciebie nie było w pobliżu :hi:

A ja widziałem jak macasz z daleka bo stałem przy namiocie pomiarowym :D Potem poszedłem i siedziałem w środku ale już nie podbiłeś:decayed:

A tak apropo moje woje w Skaryszewie zaowocowały tym :

or3i6acf5suc_t.jpg 1 i 2 miejsce zgarniete po ciężkich bojach :naughty:

Żeby nie było w sierpniu mam troche czasu i graty czekaja w garażu do rezania więc mała aktualizacja na pewno będzie :hi:

Opublikowano

widziałem ze siedziałeś z jakimś "ciałem obcym" wiec nie chciałem przeszkadzać:wink:

Opublikowano
  • Autor
widziałem ze siedziałeś z jakimś "ciałem obcym" wiec nie chciałem przeszkadzać:wink:

Haha ciełem obcym xD czyli mą kobietą :grin:

Opublikowano

Nie wiem :wink:nie wnikam czy Twoja czy nie:grin: jak coś nic nie wyjdzie po za forum:decayed:

Opublikowano
  • Autor
Nie wiem :wink:nie wnikam czy Twoja czy nie:grin: jak coś nic nie wyjdzie po za forum:decayed:

Hehe sie wie :decayed: ale wiesz ściany mają uszy xD

A tu mała aktualizacja jak autko ładnie siedzi :grin:

mklmwvi2glf4_t.jpg

:naughty:

Opublikowano

a co z przodem?:whistling:

Opublikowano
  • Autor

Przód taż siedzi tylko troche miej :D

Opublikowano

troche:polew:

• 1 rok później...
Opublikowano
  • Autor

Witam :hi:

ostatnio troche ucichłem z natłoku obowiązków ale to nie znaczy że z autem nic sie nie dzieje :D teraz miałem kilka dni wolnego wiec to co zalegało od pół roku w garażu znalazło się na aucie :wink:

A więc tak wskoczyła z przodu dokładka od cupry która jak dla mnie robi robotę :D :

P8103354J_wxapqsp.jpg

Wlaciała też w końcu lotka na tylnią klapę al'a S4 :

P8103358J_wxapqsa.jpg

Do tego już jakiś czas temu wleciały końcówki 90mm oraz przydymione lampeczki i kierunki :lol:

Korzystając z pogody poszedł też poler i wosk :banan: troszku sie błyszczy :kox:

P8103346J_wxapqas.jpg

Jak narazie to by było na tyle, pozdrrr :hi:

Taka mała aktualizacji zdjęć bo wygasły :)

Siema !!!

Jako że dawno nic nie pisałem z powodu braku czasu, wrzucam małą zapowiedź na ten rok, jak kiedyś planowałem tak w końcu zrobiłem i wpadną nowe , większe kółeczka :D

ea1d3bd4068f7d19.jpg

Teraz tylko delikatnie je dopieścić i znaleźć opony :D

Jak myślicie na 8 cali lepsze będą 40/225 czy 40/235 ?

Pozdrooo

Edytowane przez reikeb

Opublikowano

ładne koło ;) ja mam u siebie 235 ale juz takie były , da sie jezdzic aczkolwiek zakladalbym 225

Opublikowano

fotki troche male wrzuciles :) ja na 8.5 cala przod mam 225 a tyl 235, jazda w koleinach jest :thumbup1: mysle ze te felgi beda pasowac do tej furmanki ^^

edit: profil u siebie mam 35 felga 19'

Edytowane przez dawid93