Opublikowano 8 Stycznia 201610 l ja miałem w cabrio 235/40/18 do tej felgi. wygląd szału nie robił...
Opublikowano 8 Stycznia 201610 l 235/40 - od razu bym odrzucił. Balon i zamula auto....same minusy. 225/40 - jest chyba optymalna, na 8J normalnie się ułoży. Ewentualnie bym pomyślał nad 205/45 - zrobi delikatny naciąg i będzie mniej odczuwalna przy przyspieszaniu i spalaniu. Mieści się w obwodzie koła. Tylko jest słaby wybór i są dość drogie.
Opublikowano 8 Stycznia 201610 l Autor ładne koło ja mam u siebie 235 ale juz takie były , da sie jezdzic aczkolwiek zakladalbym 225 Tak właśnie zrobie, większość właśnie mi doradza 225 fotki troche male wrzuciles ja na 8.5 cala przod mam 225 a tyl 235, jazda w koleinach jest mysle ze te felgi beda pasowac do tej furmanki ^^ edit: profil u siebie mam 35 felga 19' Sory, fotka tak na szybko była, w weekend mam nadzieje będzie troche czasu to ogarne inne foto i zrobie aktualizacje na profilu bo widze fotki wygasły Może macie jakiś hosting zdjec darmowy do polecania gdzie nie wygasają zdjęcia ? 225/40 r18 i bez kombinacji Dokładnie tak jak mówisz Teraz tylko musze pomyśleć jakiej firmy Polecacie coś ?
Opublikowano 8 Stycznia 201610 l Miałem yokohamy s drive i jedna miała wystrzal na autostradzie, na drugiej osi okazało się że kolejna ma boczne bicie wiec 4 sztuki 2 letnich opon na śmietnik, nokiany z line też jak trafisz, jeden jeździ, drugi reklamuje, sporo osób poleca uniroyale rain sporty i takie też chyba założę
Opublikowano 8 Stycznia 201610 l Nokian zLine - polecam kleją pieknie Edytowane 8 Stycznia 201610 l przez dawid93
Opublikowano 8 Stycznia 201610 l rowniez polecam super oponki Nokian Zline osobisie mam takie założone na audi
Opublikowano 8 Stycznia 201610 l Autor rowniez polecam super oponki Nokian Zline osobisie mam takie założone na audi Nokian zLine - polecam kleją pieknie Ooo będę miał to na uwadze szukając opon Po powiększeniu dalej w miniaturce, nie idzie tam nic zobaczyc Teraz już po kliknięciu jest duże foto
Opublikowano 9 Stycznia 201610 l 225/40 bierz Opony Nexen N8000 Dokładnie, sam posiadam takie oponki i sprawują sie wyśmienicie
Opublikowano 9 Stycznia 201610 l Autor 225/40 bierz Opony Nexen N8000 Znajomy mechanik też ma te oponki i mi polecał takie ala Toyo Dla zainteresowanych zrobiłem UP wygasłych zdjęć w pierwszym poście
Opublikowano 9 Stycznia 201610 l mialem nexeny i u mnie wypadlo srednio, na mokrym juz w ogole ale to tylko moje zdanie ^^
Opublikowano 9 Stycznia 201610 l Autor A co za car audio Ci siedzi w tym aucie? Temat padnięty http://a4-klub.pl/index.php?/topic/212543-audi-a4-b6-black-db-devil-d/ Tu możesz troche poczytać, ale też muszę reaktywować bo zdjęcia padły... Edytowane 9 Stycznia 201610 l przez reikeb
Opublikowano 9 Stycznia 201610 l No właśnie o ten temat mi chodzi, jakby Ci się chciało w któryś dzień to zaktualizuj te zdjęcia
Opublikowano 21 Lutego 201610 l Autor Witam wszystkich W tym tygodniu dokonałem wyboru i zakupiłem nowe oponki do bbs-ów, zdecydowałem się na uniroyal rainsport 3 225/40/18 Prezentują się bardzo fajnie, jakoś na początku marca wrzucam je na koła i będą przymiarki
Opublikowano 4 Lutego 20179 l Autor Mała aktualizacja i trochę lata w zimę bo nie wrzuciłem w końcu fotek jak auto prezentuje się na nowych kołach Więc tak to wygląda generalnie koła są na równo z nadkolami czyli tak jak chciałem Dla szukających b6 !!! W niedługim czasie moje autko będzie do sprzedania więc jak ktoś szuka fajnego, zadbanego autka w dobrym stanie to zapraszam Pozdrooo!!!
Opublikowano 4 Lutego 20179 l Autor 5 minut temu, Damiyc napisał: Moim zdaniem za***iście pasuje ta rolka do tego auta Ooo dziękuję sporo osób jechało na nie że zlewa się z autem itp, ale o gustach można debatować i debatować