Magicbattle Opublikowano 11 Stycznia 2014 Opublikowano 11 Stycznia 2014 jest koks. chciałbym zeby u mnie gralo tak jak uciebie chociaz w 20% procentach. Gratulacje za zajete miejsca na zawodach. Pojdz w pakiet s-line i nizej troszke i bedziesz wymiatal we wszystkim:wink:
Marcino87 Opublikowano 11 Stycznia 2014 Opublikowano 11 Stycznia 2014 Nietykalny takie są zalety posiadania znajomego który jest fotografem z zawodu Tak wieć jak ma czas to odrobinę sobie go umilamy w taki oto sposób Spokojnie na 2014 jest juz kilka pomysłów na sesje, mianowicie sesja w warsztacie mechanicznym oraz mycie autka, tak więc będzie ciekawie a jak mnie odpowiednio zmotywujecie to nastąpi to od razu jak tylko ciepło sie zrobi:naughty: Mam też mały plan na sesje zimową , ale jak narazie zimy brak więc zobaczymy jak to będzie załatw mi nr do jakiejś laski z Twoich fotek
MARCIN607 Opublikowano 11 Stycznia 2014 Opublikowano 11 Stycznia 2014 Marcin jedz do wwy do centrum postaw auto na 5minut będziesz miał tyle nr że ci starczy na długo
Marcino87 Opublikowano 11 Stycznia 2014 Opublikowano 11 Stycznia 2014 Marcin jedz do wwy do centrum postaw auto na 5minut będziesz miał tyle nr że ci starczy na długo to chyba jak pojadę R8
reikeb Opublikowano 11 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 11 Stycznia 2014 Marcin jedz do wwy do centrum postaw auto na 5minut będziesz miał tyle nr że ci starczy na długo Haha dokładnie jak kolega prawi, albo zajedź pod jakiś klub w weekend xD To będą jeździły jak ślimaki po zderzakach a Ty do nich gdzie z tym śluzem Albo będą same wskakiwać do auta
Marcino87 Opublikowano 11 Stycznia 2014 Opublikowano 11 Stycznia 2014 Do Ciebie to się laski pchają do auta bo jak muza leci myślą że już są w jakimś klubie jebye basem
reikeb Opublikowano 11 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 11 Stycznia 2014 Hmm w sumie nie myślałem w tym kierunku ale możne tak być czasem trzeba zagłuszyć muzykę w klubie
Bielun22 Opublikowano 5 Czerwca 2014 Opublikowano 5 Czerwca 2014 01062014494.jpg | Fotosik.pl Widziałem, macałem... ale Ciebie nie było w pobliżu
reikeb Opublikowano 12 Lipca 2014 Autor Opublikowano 12 Lipca 2014 01062014494.jpg | Fotosik.pl Widziałem, macałem... ale Ciebie nie było w pobliżu A ja widziałem jak macasz z daleka bo stałem przy namiocie pomiarowym Potem poszedłem i siedziałem w środku ale już nie podbiłeś A tak apropo moje woje w Skaryszewie zaowocowały tym : 1 i 2 miejsce zgarniete po ciężkich bojach Żeby nie było w sierpniu mam troche czasu i graty czekaja w garażu do rezania więc mała aktualizacja na pewno będzie
Bielun22 Opublikowano 12 Lipca 2014 Opublikowano 12 Lipca 2014 widziałem ze siedziałeś z jakimś "ciałem obcym" wiec nie chciałem przeszkadzać
reikeb Opublikowano 12 Lipca 2014 Autor Opublikowano 12 Lipca 2014 widziałem ze siedziałeś z jakimś "ciałem obcym" wiec nie chciałem przeszkadzać Haha ciełem obcym xD czyli mą kobietą
Bielun22 Opublikowano 12 Lipca 2014 Opublikowano 12 Lipca 2014 Nie wiem :wink:nie wnikam czy Twoja czy nie:grin: jak coś nic nie wyjdzie po za forum:decayed:
reikeb Opublikowano 14 Lipca 2014 Autor Opublikowano 14 Lipca 2014 Nie wiem :wink:nie wnikam czy Twoja czy nie:grin: jak coś nic nie wyjdzie po za forum:decayed: Hehe sie wie ale wiesz ściany mają uszy xD A tu mała aktualizacja jak autko ładnie siedzi
reikeb Opublikowano 15 Lipca 2014 Autor Opublikowano 15 Lipca 2014 Przód taż siedzi tylko troche miej
reikeb Opublikowano 7 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2016 (edytowane) Witam ostatnio troche ucichłem z natłoku obowiązków ale to nie znaczy że z autem nic sie nie dzieje teraz miałem kilka dni wolnego wiec to co zalegało od pół roku w garażu znalazło się na aucie A więc tak wskoczyła z przodu dokładka od cupry która jak dla mnie robi robotę : Wlaciała też w końcu lotka na tylnią klapę al'a S4 : Do tego już jakiś czas temu wleciały końcówki 90mm oraz przydymione lampeczki i kierunki Korzystając z pogody poszedł też poler i wosk troszku sie błyszczy Jak narazie to by było na tyle, pozdrrr Taka mała aktualizacji zdjęć bo wygasły Siema !!! Jako że dawno nic nie pisałem z powodu braku czasu, wrzucam małą zapowiedź na ten rok, jak kiedyś planowałem tak w końcu zrobiłem i wpadną nowe , większe kółeczka Teraz tylko delikatnie je dopieścić i znaleźć opony Jak myślicie na 8 cali lepsze będą 40/225 czy 40/235 ? Pozdrooo Edytowane 8 Stycznia 2016 przez reikeb
tomekhxc Opublikowano 7 Stycznia 2016 Opublikowano 7 Stycznia 2016 ładne koło ja mam u siebie 235 ale juz takie były , da sie jezdzic aczkolwiek zakladalbym 225
dawid93 Opublikowano 7 Stycznia 2016 Opublikowano 7 Stycznia 2016 (edytowane) fotki troche male wrzuciles ja na 8.5 cala przod mam 225 a tyl 235, jazda w koleinach jest mysle ze te felgi beda pasowac do tej furmanki ^^ edit: profil u siebie mam 35 felga 19' Edytowane 8 Stycznia 2016 przez dawid93
Rekomendowane odpowiedzi