johny_walker Opublikowano 10 Października 2011 Autor Opublikowano 10 Października 2011 nie ma zgapiania modów Oj tam już zgapianie, to będzie modzenie Twoich modów :gwizdanie: A tak poważnie to szukam jakiś ciekawych 18" żeby to po ludzku wyglądało
A-rek Opublikowano 10 Października 2011 Opublikowano 10 Października 2011 a 17" idą na sprzedaż :?: :gwizdanie:
johny_walker Opublikowano 10 Października 2011 Autor Opublikowano 10 Października 2011 a 17" idą na sprzedaż :?: :gwizdanie: 17'' zostają oczywiście Na razie jestem na etapie poszukiwań 18", więc narazie zostaje tak jak jest. A co chcesz je odzyskać :gwizdanie:
Spartan_Wroc. Opublikowano 17 Października 2011 Opublikowano 17 Października 2011 Parkowałem jakis czas temu pod hala targowa obok ciebie ...tzn kilka samochodow obok Furka ładna
johny_walker Opublikowano 17 Października 2011 Autor Opublikowano 17 Października 2011 Parkowałem jakis czas temu pod hala targowa obok ciebie ...tzn kilka samochodow obok Furka ładna Dzięki Pamiętam "Groszka", od razu rzucił mi się ten kolorek w oczy Piękne autko.
Rekomendowane odpowiedzi