skrab Opublikowano 8 Maja 2011 Opublikowano 8 Maja 2011 Witam kiedyś wymieniłem termostat i czujnik cieczy chłodzącej a temperaturę pokazuje jakieś 77stopni dodam ze cześć org aha podłączyłem vaga był błąd 19461-przekaźnik wentylatora 2 chłodnicy - wysoka moc>przewody,przekaźnik czy to może być tego wina :mysli: z góry dziękuje
Seski Opublikowano 8 Maja 2011 Opublikowano 8 Maja 2011 sprawdź czy po skasowaniu znowu ci wyskoczy ten błąd i sprawdź czy na 100% dobrze ułożyła się uszczelka jak zakładałeś termostat... może po prostu tylko tam coś się źle ułożyło i przepuszcza...
skrab Opublikowano 8 Maja 2011 Autor Opublikowano 8 Maja 2011 sprawdź czy po skasowaniu znowu ci wyskoczy ten błąd i sprawdź czy na 100% dobrze ułożyła się uszczelka jak zakładałeś termostat... może po prostu tylko tam coś się źle ułożyło i przepuszcza... Też wyskakuje ten sam błąd ale nie sądzę dyby była źle uszczelka włożona przecież by wylatywał płyn
Seski Opublikowano 9 Maja 2011 Opublikowano 9 Maja 2011 z tego co widziałem jak wymieniałem to nie koniecznie przy źle włożonej uszczelce musi wyciekać płyn może warto sprawdzić a jeśli chodzi o błąd to poszukaj na diagnostyce a jak nic nie znajdziesz to popytaj speców z tego działu :>
Rekomendowane odpowiedzi