siemasz007 Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Opublikowano 1 Kwietnia 2012 A jak z tą zawiechą ? Zmieniłeś same sprężyny, czy springi z amortyzatorami ? I jak się na tym jeździ ?
Plebansk8 Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2012 A jak z tą zawiechą ? Zmieniłeś same sprężyny, czy springi z amortyzatorami ? I jak się na tym jeździ ? zmieniłem tylko sprężyny, amortyzatory mam 1BA, ale springi są lekko utwardzone dzięki czemu auta tak bardzo nie kołysze
yaboo Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Opublikowano 3 Kwietnia 2012 widziałem ją przed zmianami coraz ładniejsza sie robi ....
antonio Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 widziałem ją przed zmianami coraz ładniejsza sie robi .... ja też Marek ściągnij oznaczenia modelu i silnika z klapy = wyjdzie na plus
Plebansk8 Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2012 widziałem ją przed zmianami coraz ładniejsza sie robi .... ja też Marek ściągnij oznaczenia modelu i silnika z klapy = wyjdzie na plus a właśnie zastanawiałem się nad tym wcześniej i jakoś nie moglem się przemóc... ale chyba się skuszę
Maciek80 Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Bardzo fajna, też jestem za ściągnięciem oznaczeń, no i szybki można ściemnić
Plebansk8 Opublikowano 10 Lipca 2012 Autor Opublikowano 10 Lipca 2012 no i oznaczenia ściągnięte jeśli chodzi o dalsze mody to chyba narazie przystopuje, bo wkrótce niunia prawdopodobnie będzie na sprzedaż
dziadek Opublikowano 12 Lipca 2012 Opublikowano 12 Lipca 2012 esy mu się zachciało ps. ty Mieczysław napisz mi na PW ile ty chcesz za to cudo?
Plebansk8 Opublikowano 13 Lipca 2012 Autor Opublikowano 13 Lipca 2012 czemu na sprzedaz? masz audi dopiero rok tak jak kolega powyżej napisał mam zajawkę na coś mocniejszego do diesla wróce na starość @dziadek: http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-146/a4-b6-sedan-awx-rs4-18-sprzedam-240310/
David Opublikowano 13 Lipca 2012 Opublikowano 13 Lipca 2012 oby Ci kasy na paliwo starczylo,kupic eSe to nie sztuka ale lac do niej no ale frajda z jazdy jest napweno a wogole jaka s4 b5 czy b6??
Rekomendowane odpowiedzi