Skocz do zawartości
Zdrowych i spokojnych Świąt dla Ciebie i rodzinki 🙌🎄
IGNOROWANY

[ALL B7] Co to za część?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

DSC05134.jpg

DSC05133.jpg

Koledzy czy ma ktoś pomysł co to za część? Jej numer to : 8E0 867 621 - 10. Przeszukałem chyba wszystkie obrazy i spisy części w ETKA7. W serwisie Pan także nie potrafił tego namierzyć. Powiedział że jest to fragment zespołu części i należy szukać całości. Według mnie jest to pokrywa jakiejś obudowy, tylko jakiej? Na forum Audi A6 koleś też szuka gdzie ta część pasuje w A6-C6. Pomożecie?

Opublikowano

A gdzie w aucie ja znalazles :?:

Opublikowano

Miałem luzem wrzucone w bagażniku. Tak jak by ktoś zapomniał to założyć i wrzucił do bagażnika. Auto kupiłem 3 tyg. temu.

Opublikowano

Miałem luzem wrzucone w bagażniku. Tak jak by ktoś zapomniał to założyć i wrzucił do bagażnika. Auto kupiłem 3 tyg. temu.

Przewalilem ETKE i nic nie ma o takim numerze a nawet podobnym :mysli:

Opublikowano

Sprawdz czy pod fotelem pasazera, pod wykladzina niczego nie brakuje. Wyglada jak jakas obudowa modulu....

Opublikowano

jakby obudowa lampki w bagażniku :mysli:

Opublikowano

Koledzy tak jak napisałem wyżej według mnie i pana z serwisu VW/Audi jest to część całości czyli wygląda na pokrywę obudowy jakiegoś modułu. 8E0-867 w etce znajduje się w zakładce karoseria i jej wyposażenie, więc raczej nie jest to obudowa modułu znajdującego się w komorze silnika. Jutro zerknę na te lampki pod siedzeniami.

Opublikowano

Najblizej w necie doszedlem ze jest to jakas czesc z audi S4 z czarnym dachem - oczywiscie model 8E- dalej nie wiem dokladnie co to za czesc...

Opublikowano

No i ja wiem co to za czesc :rolleyes: :gwizdanie:

Czesc znajduje sie w bagazniku w bocznym schowku od strony wewnetrznej , tam gdzie jest uchwyt otwierania :naughty:

Opublikowano

No szacuneczek :notworthy:. Spróbuję gdzieś to dopasować, bo w jednym bocznym schowku w bagażniku (prawym) mam suba i wzmaka a w drugim (lewym) mam schoweczek ale cały, bez możliwości rozebrania. A może zapodasz kolego foteczkę jak to powinno wyglądać?

wrclaguna jesteś miszczu. rzeczywiście ta część to osłona zamka schowka w boczku bagażnika. wielka dziękówka :)