koman Opublikowano 8 Maja 2011 Opublikowano 8 Maja 2011 Witam. Mam problem związany z centralnym zamykaniem gdy zamykam auto z pilota po 4 s. auto samo się otwiera .... Ostatnio auto mało odepnie ta klemę na 20 nim i wyciągniętą wtyczkę od ele szyby od strony pasażera... Proszę o pomoc
koman Opublikowano 10 Maja 2011 Autor Opublikowano 10 Maja 2011 nie wiem czy fabryczny ale potem wstawię roto . ostatnio usłyszałem jak z auta wydobywa się odgłos zamykania drzwi ale sam odgłos bo wszystkie drzwi są otwarte , odłos wydobywa się z bagażnika
bell23 Opublikowano 10 Maja 2011 Opublikowano 10 Maja 2011 z bagażnika słychac pompkę pneumatyczną zamka jeżeli pilot od alarmu ( lub fabryczny sterujący alarmem bezpilotowym ) to może być aktywna funkcja kontroli zamkniecia drzwi ( uszkodzony wyłącznik drzwiowy w pozycji zwartej powoduje , że alarm otwiera drzwi ) ewentualnie uszkodzona krańcówka siłownika master w drzwiach z zamkiem mechanicznym
koman Opublikowano 10 Maja 2011 Autor Opublikowano 10 Maja 2011 ta a możesz to przetłumaczyć na chłopski język ?
krupskim Opublikowano 11 Maja 2011 Opublikowano 11 Maja 2011 Wskazane by było podmienć pompkę . W swojej podstawowej funkcji / czyli zamykania-otwierania/ może być z inym nr. byle była taka sama z zewnątrz
koman Opublikowano 11 Maja 2011 Autor Opublikowano 11 Maja 2011 ok a ta pompka znajduję się w bagażniku ? i jeśli to wymienię centralka będzie działać bez zarzutów ??
krupskim Opublikowano 11 Maja 2011 Opublikowano 11 Maja 2011 Jeśli masz możliwość to podłącz drugą pompke . Zobaczysz jakie będą efekty. Jak będzie Ok to wina pompki. Jeśli nic się nie zmieni to szukasz w centralce alarmu , bo wywnioskowałem że masz takowy założony
koman Opublikowano 11 Maja 2011 Autor Opublikowano 11 Maja 2011 ok jak dorwę to dam znać dziękiza pomoc
Rekomendowane odpowiedzi