AZIK Opublikowano 9 Maja 2011 Opublikowano 9 Maja 2011 Póki co: -mruga kontrolka -auto w trybie awaryjnym wstępnie trzy świece do wymiany, bo jak kiedyś na VAGu sprawdzałem to były uszkodozne.... wiem że zachodu z tym dużo.... ma koś dobrego pomysła jak to zrobić żeby za dużo nie rozkręcać??? Dzięki i pozdraiwam z garażu zakasam rękawy i biorę się do rozbierania
malinek21 Opublikowano 9 Maja 2011 Opublikowano 9 Maja 2011 czemu zachodu dużo?? upewni się że to swiece żarowe wiele może być przyczyn trybu awaryjnego.
wojtekce Opublikowano 9 Maja 2011 Opublikowano 9 Maja 2011 świece żarowe nie mają nic do trybu awaryjnego
AZIK Opublikowano 9 Maja 2011 Autor Opublikowano 9 Maja 2011 wstępnie miałem 3 świeczki rozwalone... tylko zwlekałem z wymianą.... wiem że może to być wina zapchanego dpfa czekam jeszcze na kumpla z VAGiem!!!! ale niezależnie od tegop chciałem świeczki sobie wymienić...
wojtekce Opublikowano 9 Maja 2011 Opublikowano 9 Maja 2011 w 3.0 świece lubią się zapiekać także uważaj przy wykręcaniu
malinek21 Opublikowano 9 Maja 2011 Opublikowano 9 Maja 2011 Aha i chyba nie musze Ci mówić że pomimo tego że uwarzasz że masz 3 świece walnięte to powinieneś wymienić 6
AZIK Opublikowano 9 Maja 2011 Autor Opublikowano 9 Maja 2011 Aha i chyba nie musze Ci mówić że pomimo tego że uwarzasz że masz 3 świece walnięte to powinieneś wymienić 6 teraz czuje się urażony
AZIK Opublikowano 10 Maja 2011 Autor Opublikowano 10 Maja 2011 dobra - drugi dzień i robię podejście... auto w garażu aku odłączony podchodzę po raz I dajcie jakieś sensowne podpowiedzi co odkręcić żeby dostać się do świec żebym przez przypadek całej góry nie rozebrał Noo i świece wytargane...... niby nic trudnego ale jednak trochę góry musiałem porozbierać... nie wiem czy trzeba listwy ściągać ale ja to zrobiłem by był dobry dostęp... nooo wkręcam
Rekomendowane odpowiedzi