musti Opublikowano 18 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2011 Cwaniak jak cwaniak ale ma głowę do interesów 1 ręcznik to jakieś 43 zeta więc 300 plus dwa ręczniki to w sumie 386zł a nie 400 :nabijasie 386zł + butelka dobrej Vodki ale Młody nie chleje tylko piwo więc odpuścił Młody nie zapomnij z kim jesteś w pokoju :evil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 18 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2011 Cwaniak jak cwaniak ale ma głowę do interesów 1 ręcznik to jakieś 43 zeta więc 300 plus dwa ręczniki to w sumie 386zł a nie 400 :nabijasie 386zł + butelka dobrej Vodki ale Młody nie chleje tylko piwo więc odpuścił Młody nie zapomnij z kim jesteś w pokoju :evil: Zajmę się tym centusiem... żeby taki cieć nie chciał klubowych ręczników...klubowicz za 2 grosze... Musti zabierz dla mnie te dwa ręczniki wyjechane w kosmos na Zlot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musti Opublikowano 18 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2011 Cwaniak jak cwaniak ale ma głowę do interesów 1 ręcznik to jakieś 43 zeta więc 300 plus dwa ręczniki to w sumie 386zł a nie 400 :nabijasie 386zł + butelka dobrej Vodki ale Młody nie chleje tylko piwo więc odpuścił Młody nie zapomnij z kim jesteś w pokoju :evil: Zajmę się tym centusiem... żeby taki cieć nie chciał klubowych ręczników...klubowicz za 2 grosze... Musti zabierz dla mnie te dwa ręczniki wyjechane w kosmos na Zlot aa to cwaniak z Irylandii widać jak się jednoczy z klubem zero zaangażowania :> Poziu nie ma problemu już pakuję Ktoś jeszcze chętny na ręcznik? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 18 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2011 :polew: Wiesz co, może zrobimy tak, ja Ci dam lampy a ty mi 8 tych ręczników? Co tam, trzeba się jednoczyć z klubem, cała rodzina będzie się wycierała A4 klubem :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musti Opublikowano 18 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2011 Wiesz co, może zrobimy tak, ja Ci dam lampy a ty mi 8 tych ręczników? Co tam, trzeba się jednoczyć z klubem :polew: :polew: nowe auto będziesz miał czym polerować i wycierać :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adas Opublikowano 18 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2011 Kurde, same panienki jadą na zlot Dobrze że Michał i Adas jadą, będzie z kim co wypić :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 18 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2011 No właśnie Adas bo dawno nie piliśmy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adas Opublikowano 19 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2011 a Ja chyba ten zlot spędzę na trzeźwo :polew: :polew: Prezesa nie będzie, ktoś musi nie pić :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 19 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2011 Będziesz polewał :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 19 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2011 Będziesz polewał :naughty: Przecież tak ważnej funkcji nie będzie pełnił jakiś tam przyjezdny łepek z zagranicy. Ot tak dla przykładu jakiś młody_z drogi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 19 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2011 Absolutnie masz rację Pryszczom mówimy zdecydowane NIE Myślę jednak że Adaś, do którego to pisałem, będzie się dobrze nadawał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 19 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2011 Myślę jednak że Adaś, do którego to pisałem, będzie się dobrze nadawał Zdecydowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 19 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2011 ten watek powinien mieć nazwe " X Ogólnopolski Zlot Audi A4 Klub Polska - Samociążek - Wątek Alkoholowy " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adas Opublikowano 19 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2011 Myślę jednak że Adaś, do którego to pisałem, będzie się dobrze nadawał Zdecydowanie haha bo nie będzie końca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 19 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2011 Myślę jednak że Adaś, do którego to pisałem, będzie się dobrze nadawał Zdecydowanie haha bo nie będzie końca koniec Zlotu zawsze mam w poniedziałek :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 19 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2011 Ostatnio miałeś w sobotę :polew: Mam nadzieję że takie FO PA na letnim Ci się nie powtórzy :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 19 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2011 Ostatnio miałeś w sobotę :polew: Mam nadzieję że takie FO PA na letnim Ci się nie powtórzy :naughty: Weź się ogarnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 19 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2011 Przepraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 19 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2011 Ostatnio miałeś w sobotę :polew: Mam nadzieję że takie FO PA na letnim Ci się nie powtórzy :naughty: Weź się ogarnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszr Opublikowano 19 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2011 koniec Zlotu zawsze mam w poniedziałek :naughty: Mylisz dni na literkę "p" - chciałeś zapewne napisać "w piątek". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi