probi101 Opublikowano 9 Maja 2011 Opublikowano 9 Maja 2011 Witam, mam dziwny problem jak jadę po dziurach to nic nie puka w zawieszeniu ale za to popiskuje raz lewa raz prawa strona.. Co to może być??
Michal_777 Opublikowano 11 Maja 2011 Opublikowano 11 Maja 2011 Może gumy na stabilizatorze? Miałem już taki przypadek...
burus2 Opublikowano 12 Maja 2011 Opublikowano 12 Maja 2011 ja u siebie ale w b5 szukałem tydzień tak mnie to wkurzało a winowajcą okazał sie sworzeń na dolnym wachaczu, strzykawką przez gume wstrzyknąłem troche oleju i po problemie cisza i spokój
Nosfer Opublikowano 12 Maja 2011 Opublikowano 12 Maja 2011 Woda w wahaczach.. Wstrzyknięcie oleju np. od skrzyni biegów powinno na jakiś czas pomóc. Skontroluj jednak stan swoich wahaczy Co by nie było niespodzianek.
probi101 Opublikowano 12 Maja 2011 Autor Opublikowano 12 Maja 2011 To wynika że powoli się wahacze kończą.. Zresztą się nie ma co dziwić takie kratery u mnie w mieście to auto pancerne by nie wytrzymało długo :>
Nosfer Opublikowano 13 Maja 2011 Opublikowano 13 Maja 2011 To wynika że powoli się wahacze kończą.. Zresztą się nie ma co dziwić takie kratery u mnie w mieście to auto pancerne by nie wytrzymało długo :> U mnie to ustąpiło samo.. Ale zaraz zamówiłem nowy komplet..
Kali S4 Opublikowano 13 Maja 2011 Opublikowano 13 Maja 2011 Najpierw zaczynają skrzypieć,piszczeć a później stukają,taka kolej rzeczy Olej czy jakiś inny szuwaks wyciszy tylko chwilowo,trzeba szykować chajs na wymianę
probi101 Opublikowano 13 Maja 2011 Autor Opublikowano 13 Maja 2011 Ale chyba nie wymienia się wszystkiego?? Z tego co słyszałem B6 ma poprawione zawieszenie w porównaniu z B5.. A to jakiej najlepiej brać firmy, TRW, Febi czy Lemforder??
Kali S4 Opublikowano 13 Maja 2011 Opublikowano 13 Maja 2011 A to jakiej najlepiej brać firmy, TRW, Febi czy Lemforder?? wysil się trochę chłopie i poszukaj ,są tematy rzeki na forum opisujące zawiechę
probi101 Opublikowano 14 Maja 2011 Autor Opublikowano 14 Maja 2011 Ja wiem co jest na forum ale każdy ma inne opinie a przy okazji pomocy w problemie można opisać swoje doświadczenia z firmą którą się ma na aucie.. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi