Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B7 BLB] Co sądzicie-fajne te felusie!!!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam przyszedł czas na zmiane felunku i tak zastanawiam,się nad tymi dwoma rodzajami.

http://moto.allegro.pl/felgi-17-5x112-vw-audi-seat-skoda-mercedes-okazja-i1587759018.html

Dodam tylko,że te drugie posiadam o rozmiarze 17 a,19 to chyba będzie efekt pioruna!!!

http://moto.allegro.pl/405-felgi-nowe-19-5x112-audi-a8-s8-a6-vw-i1607879752.html

Z góry dziękuje za miłe komentarze pozdrawiam!!!

Opublikowano

Mój miły nie będzie niestety bo oba wzory kompletnie nie pasują do B7 moim zdaniem... :thumbdown:

Opublikowano

Jak można mieć rozbieżność miedzy 17 a 19 :cool1:

Opublikowano
  • Autor

A dlaczego nie pasują?Obecnie posiadam te drugie,tylko,że17".Są za***iste.Chciałem uzyskać info czy na polskie drogi to17 jest max czy można zakładać większe.

Opublikowano

Pierwsze są tragiczne :sick3:

jakaś pochodna od równie paskudnych Dotz Hanzo :sick3:

jeszcze nie widziałem samochodu, który wyglądałby dobrze na tych felgach.

Te drugie całkiem przyzwoite :good:

Opublikowano

A dlaczego nie pasują?Obecnie posiadam te drugie,tylko,że17".Są za***iste.Chciałem uzyskać info czy na polskie drogi to17 jest max czy można zakładać większe.

:blink:

A jaki styl jazdy preferujesz? Jak nie omijasz krawężników i nie patrzysz na dziury to 17 za dużo a jak dbasz to i 19 w B7 da radę...Zależy czego oczekujesz.

17 do B7 to tragedia moim zdaniem.Opcja zimowa.

Opublikowano
  • Autor

A jak się zdecyduje na te 19ki to trzeba by było chyba zapodać jakiś dystansik co nie koleszki?

A styl preferuje bardzo osrtożny!!!

Opublikowano

A jak się zdecyduje na te 19ki to trzeba by było chyba zapodać jakiś dystansik co nie koleszki?

To pakuj 20 :decayed::kox:

Opublikowano

a nie lepiej cos lepszej jakosci ?

bo to chinszczyzna sama co pokazales

Opublikowano

To pakuj 20 :decayed::kox:

Kiedyś wszyscy krzyczeli ładuj 19 już jest ładuj 20cali ehhh

Wszystko zależy od dróg.... we Wrocku na 20 calach to nie pojeździłby :decayed:

Opublikowano

Pierwsze jak dla mnie padaka, drugie ujdą. A jeździłes kiedyś na 19":> żebyś potem nie żałował bo wygląda świetnie ale po Polsce to trzeba uważać i mieć stalowe nerwy. Ja na twoim miejscu wrzucił bym Avusy 18":) A tak ogólnie jakie masz zawieszenie;>

Opublikowano
  • Autor

Stalowych nerwów to ja niemam,a droga z Koszałka do Kołbaskowa też jest tragiczna.A zawias to mam chyba standart.Po kodach z wlepki doszedłem,że komfort :mysli:

Opublikowano

Wszystko zalezy jaki masz pakiet i kolor lakieru. Moim zdaniem do B7 bardziej pasuje ori z Rs6 lub S-line. Z tych co pokazales to raczej nie za bardzo do twojej niuni. Na nasze drogi moim zdaniem 18 to max. Ja osobiscie mam 17 - Rs6 i jestem zadowolony.

Opublikowano
  • Autor

Kolor czarny,pakiet chrom.

Opublikowano

Pierwsze mocno średnie, delikatnie mówiąc, w Polsce b7 na 19" dobrze jeżdzi się tylko na lawecie.

Opublikowano

Ja jestem zdania, że osoby które nie doświadczyły tego na własnej skórze nie powinny się wypowiadać :gwizdanie:

W tym tygodniu jeżdżę na 16" i maksymalnie obniżonym gwincie (chcę wytrzeć nadkola starymi zimówkami) ale już nie mogę się doczekać kiedy znów zamontuję 18" bo na 16" jest g... a nie jazda :wink4:

Opublikowano

Ja latam po Wrocławiu na 17" i chociaż bardzo podobają mi się 18"i19"to mam wrażenie, że wpadł bym w depresję, bo i tak po każdej starszej (czytaj dziurawej)ulicy muszę jeździć jak stara pierdoła żeby nie uszkodzić kół i zawiechy.

Opublikowano
  • Autor

Czyli panowie 19ki sobie odpuścić zapodać 18ki. :naughty:

Macie może jakieś konkretne wzorki alusków :kox:

Opublikowano

Ja proponowałbym Ci 18" ale z tym zawiasem to może super nie wyglądać. Chociaż jabyś miał te 1BE/BV to wtedy ok.

Opublikowano

kolego nie kupuj podróbek z rozmiaru 18" i więcej

zreszta tutaj masz temat o tym:

http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=201577.0

jak masz dobre, mocne felgi to bez obawy możesz jeździć na 19", zwłaszcza przy standardowym zawiasie, ja mam w B7 takie 19" jak chcesz założyć, ori s-line z A8, komfort ten sam co na 18", wysłałem Ci PW