Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 1Z] A4 TDi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

a jak by felgi okleic folia ? :mysli::decayed:

kiepski pomysł, bo jest za duże ryzyko przerysowanie, zadrapania :gwizdanie:, a po drugie oklej taką felgę jak My mamy folią a bedziesz mistrz :good:, Już lepiej do hydrografiki ją oddać :gwizdanie:, widziałem ostatnio jak to robią i jest kozak powiem Ci :good:

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Wyświetleń 212,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

nie wiem czy polerowac moje czy zrobic je na grafit.. szkoda mi troche kasy na malowanie + zrzucenie opon itp to sie zrobia koszta :gwizdanie:

no ale żeby porządnie wypolerować, to tez trzeba zrzucić oponki :wink4:, mi koła polerował znajomy, 300zł za komplet i można sie było w nich przeglądać :kox:

Opublikowano

a mi sie wydaje ze czarna lepsza :wink4:

Opublikowano
  • Autor

No mi też, przyzwyczaiłem się do czarnego frontu, i teraz jest jakoś tak dziwnie :blink:

Opublikowano

czern czern i jeszcze raz czern :good:

Opublikowano

mi się nie podoba ten gril z rs... polifcik jest za***isty bo wchodzi w głąb :good: a rs to w sumie jak przedlift...

dlatego lepiej na czarno :wink4:

Opublikowano

mi się nie podoba ten gril z rs... polifcik jest za***isty bo wchodzi w głąb :good: a rs to w sumie jak przedlift...

błądzisz synu... błądzisz...

ale młody jesteś więc masz wybaczone :wink4:

Opublikowano

fajnie, że zawsze każdy wypomina mi moją młodość..

ale spoko.

Opublikowano

ale spoko.

ty gowniarzu :kox: zartuje ale ja popieram micha :good: od RS ten gril ma ramke jak przedlift i nie za pieknie sie to prezentuje dlatego jak jest w czerni ramka to jest miodzio a jak jest srebna/chromowa to wyglada kiepsko

Opublikowano

No niestety też mi tak to wygląda. Były gdzieś próby połączenia poliftowej ramki z plastrem z RS'a?

Opublikowano

No niestety też mi tak to wygląda. Były gdzieś próby połączenia poliftowej ramki z plastrem z RS'a?

temat do opanowania :hi: przy takim grilu chrom moze zostac na remce ale w ori nie ma szalu :wink4:

slepy maluj na czarno bo bylo ladnie :gwizdanie: teraz nie jest :disgust:

Opublikowano
  • Autor

było połącznie grilla z maską :naughty:

4034176634b56703405ao.jpg

btw, slepy powinienes lampy zrobic w black :kox:

jakbym robił czarne lampy to tylko tak jak NOSB z BiXem :kox:

Opublikowano

ale spoko.

bo szczyl jestes :decayed:

Czemu nie robiles B1 ? Kumpel zrobil w wieku 16 lat i jezdzil Vitara 2 osobowa :decayed: Kontrolowali go i bez problemu przechodzil kontrole.[br]Dopisany: 09 Wrzesień 2010, 09:19_________________________________________________btw, slepy powinienes lampy zrobic w black :kox:

może dlatego, że mnie nie stać?

Opublikowano
  • Autor

ale spoko.

bo szczyl jestes :decayed:

Czemu nie robiles B1 ? Kumpel zrobil w wieku 16 lat i jezdzil Vitara 2 osobowa :decayed: Kontrolowali go i bez problemu przechodzil kontrole.[br]Dopisany: 09 Wrzesień 2010, 09:19_________________________________________________btw, slepy powinienes lampy zrobic w black :kox:

może dlatego, że mnie nie stać?

Ja bym B1 nie robił, szkoda kasy, jak potem i tak trzeba cały kurs od nowa robic :thumbdown:

Poszło zamówienie do Arka, za niedługo furka zmieni troszkę styl :decayed:

Opublikowano

nie cały. tylko praktyka.

szkoda kasy, a później miałbym ticusiem odchudzonym jeździć? wolę rower.

slepy co planujesz?

Opublikowano
  • Autor

slepy co planujesz?

wszystko w swoim czasie :decayed:, narazie wysprzedaje stare graty :wink4:, i szukam roboty :thumbdown:[br]Dopisany: 09 Wrzesień 2010, 16:43_________________________________________________Gałka od S-line, na pokładzie :decayed:, odrazu skróciłem lewarek :gwizdanie:, ale pójdzie jeszcze z 1cm, niżej, tylko jak zwykle pojawiają się problemy, mieszek jest teraz za długi i trzeba uszyć nowy :wink4:

dsc7211.jpg

dsc7224.jpg

dsc7229.jpg

Gałeczka w stanie jak widać, ale za te pieniądze, nie spodziewałem się rewelacji, no i przynajmniej pasi do kiery :polew:,

Szukam jeszcze kierki od eski i podłokietnika, i wysyłam wszystko na kuracje spa, w BM Custom :good:, po powrocie ma wyglądać jak u papy Moskala :slina:

Opublikowano

hehe nie podchodzi mi gałka z s-line w b5 :gwizdanie:

ale jak reszta gratów wpadnie to będzie spoko chyba :naughty:

no i jak kiera będzie do obszycia to gałeczkę też odrazu wyślij :good:

Opublikowano
  • Autor

hehe nie podchodzi mi gałka z s-line w b5 :gwizdanie:

ale jak reszta gratów wpadnie to będzie spoko chyba :naughty:

no i jak kiera będzie do obszycia to gałeczkę też odrazu wyślij :good:

No właśnie czekam na kierę i podłokietnik :wink4:, wtedy wyślę wszystko Kierę, klapkę od podłokietnika, gałkę i mieszek, i wszystko pójdzie w perfore :good:, do tego czarna podsufitka, i pomodzę coś z dekorami :przebiegly:

Opublikowano

jak chcesz :decayed:

Opublikowano
  • Autor

nie bede, wysyłał wszystkiego pojedyńczo, bedzie wszystko to się wyślę, mam nadzieje że ogarnę to przed świętami :wallbash: