Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 1Z] A4 TDi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

klamka nie w czerni? ;(

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Wyświetleń 211,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Nowy gadżet do środka :decayed:

dsc7530h.jpg

:decayed:

co w nim gadzetowego ?
Opublikowano
  • Autor

klamka nie w czerni? ;(

Dzisiaj dopiero listonosz przyniósł, jutro przekładka :naughty:

Nowy gadżet do środka :decayed:

dsc7530h.jpg

:decayed:

co w nim gadzetowego ?

Bo ja miałem bez guziora od centralnego, a teraz jest i bedzie podświetlany :kox:

Opublikowano

aaa :kox: :kox: :kox: slepy nie szalej tak bo teraz to graniczysz ze smiercia :slina: :slina: z tym rezaniem :kox:

Opublikowano
  • Autor

aaa :kox: :kox: :kox: slepy nie szalej tak bo teraz to graniczysz ze smiercia :slina: :slina: z tym rezaniem :kox:

bez przesady, poprostu kolejny element, z mojego pakietu oświetlenia :kox:

Opublikowano

slepy i tak wiesz ze powem "dalej na +" :good: dlaczego ja nie mam 1,8T ;(

Opublikowano
  • Autor

Ślepy moja zawieszka jeszcze jest, myślę, że się dogadamy :)

Bedziem myśleć, bo mam 1BE na uwadzę, w dobrych pieniądzach :gwizdanie:, Ty masz 1BA? :mysli:

slepy i tak wiesz ze powem "dalej na +" :good: dlaczego ja nie mam 1,8T ;(

A ja ;(

Opublikowano

bo ty masz kle kle kle na gnojówke :naughty: jak troche w nim pogrzebiesz to beda z tego ludzie :good:

Opublikowano

slepy nie wyskakuj z silnikiem znowu... benzyna.. pf..

(i znowu mnie zaraz zjadą :kox:)

no jak już benzyna to jakieś 2.7 :wink4:

Opublikowano
  • Autor

bo ty masz kle kle kle na gnojówke :naughty: jak troche w nim pogrzebiesz to beda z tego ludzie :good:

w 1Z, nic nie bedzie grzebane :gwizdanie:

zaczyna brakować moczu :kox:, a takie 1.8T, to już by ładnie latało :decayed:

Opublikowano

:polew: :polew: :polew: idz i nie grzesz synu :wink4:[br]Dopisany: 15 Październik 2010, 20:03_________________________________________________slepy to co swap bedzie? :naughty:
Opublikowano

no to powiedz bubie, żeby składał ten drugi silnik i niech ci odsprzeda :kox:

Opublikowano
  • Autor

:polew: :polew: :polew: idz i nie grzesz synu :wink4:[br]Dopisany: 15 Październik 2010, 20:03_________________________________________________slepy to co swap bedzie? :naughty:

o ile wcześniej nie sprzedam, to tak :wink4:, grzebanie w 1Z jest dla mnie bez sensu, zbyt duże koszty,w stosunku do przyrostu :thumbdown:[br]Dopisany: 15 Październik 2010, 20:07_________________________________________________

no to powiedz bubie, żeby składał ten drugi silnik i niech ci odsprzeda :kox:

Fajnie by się hamowało 2.7, na heblach 280mm :tongue4:, pozatym na oście by ładną siekę robił :kox:, pozatym nie stać mnie jeszcze na utrzymanie tak dużego motoru :gwizdanie:

Opublikowano

Bo ja miałem bez guziora od centralnego, a teraz jest i bedzie podświetlany :kox:

podlanczasz tylko zeby swiecil czy zaby dzialal razem z centralnym? bo tez mam taki lezec w garazu...

Opublikowano
  • Autor

podlanczasz tylko zeby swiecil czy zaby dzialal razem z centralnym? bo tez mam taki lezec w garazu...

Jak się uda to podłączę tak żeby działało z centralnym, tylko ja miałem centralny tylko z kluczyka, i dokładałem pilota, bede próbował to jakoś ogarnąć, a jak się nie uda to bedzie tylko świecić :decayed:

Opublikowano

masz jakis schemat jak to podlaczyc?

Opublikowano

Jak się uda to podłączę tak żeby działało z centralnym, tylko ja miałem centralny tylko z kluczyka, i dokładałem pilota, bede próbował to jakoś ogarnąć, a jak się nie uda to bedzie tylko świecić :decayed:

to jest proste jak kopanie kartofli, w A4 CZ sterowany jest minusem, wystarczy zmusic guzik by przelaczal raz na jeden raz na drugi kabelek mase, kabelki podpiete pod odpowiednie przewody w skrzynce z wtyczkami po lewej w nogach i juz. I pewnie wlasnie ten guzik tak dziala ze jak naciskamy zamknij to puszcza mase na przewod zamykajacy, jak otworz to na otwierajacy
Opublikowano
  • Autor

nie bo jeszcze o tym nie myślałem :gwizdanie:, bede coś kombinował :good:, może ETKA coś wyjaśni :wink4:

to jest proste jak kopanie kartofli, w A4 CZ sterowany jest minusem, wystarczy zmusic guzik by przelaczal raz na jeden raz na drugi kabelek mase, kabelki podpiete pod odpowiednie przewody w skrzynce z wtyczkami po lewej w nogach i juz. I pewnie wlasnie ten guzik tak dziala ze jak naciskamy zamknij to puszcza mase na przewod zamykajacy, jak otworz to na otwierajacy

no to bedzie prostsze niż myśałem, dzięki Mrogal :hi:

Opublikowano

jak dziala ten przycisk i jak go podpiac to nie jest problem, tylko gdzie go wpiac zeby za duzo nie kombinowac[br]Dopisany: 15 Październik 2010, 21:35_________________________________________________slepy a od przycisku ida takie przewody?

zolty/niebieski

czerwony/fioletowy

czerwony/niebieski

bronzowy

Opublikowano

jak dziala ten przycisk i jak go podpiac to nie jest problem, tylko gdzie go wpiac zeby za duzo nie kombinowac

zajrzyj do pierwszego lepszego watku o montazu zdalnego sterowania CZ w A4 sa opisane kable i kostki ktore za co odpowiadaja