Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 1Z] A4 TDi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

do tego żółte szybki oraz felga z żółtym akcentem no i obowiązkowo halogen na żółto. auto dostałoby drugie życie.

a co do wnętrza i żółtości - pomyśl nad obiciem dekorów w czarną alkantarę przeszywaną żółtą nicią :rolleyes:

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Wyświetleń 211,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

do tego żółte szybki oraz felga z żółtym akcentem no i obowiązkowo halogen na żółto. auto dostałoby drugie życie.

a co do wnętrza i żółtości - pomyśl nad obiciem dekorów w czarną alkantarę przeszywaną żółtą nicią :rolleyes:

przestaniesz ćpać ?? :disgust:

Opublikowano
  • Autor

co ty wojciu gadasz...

slepy - czarny bix z postojówką w migaczu oraz odbłyśnikiem amerykańskim byłby kox - do tego tylne lampki znowu folią :decayed:

Plan jest na zrobienie lamp przednich na US :decayed:, postój w migaczu- może dowód polecieć, chyba zeby zrobić to na osobnym włączniku :mysli:

Tylnie lampy tak jak pisałem, bedzie klapa US bedzie folia :evil:

zółte szyby bedą na wiosnę, zobaczymy tylko na jak długo :cool1:, felga prawdopodobnie zostanie ta co jest :good:

Na wnętrze jest już plan :naughty:

Opublikowano

proponuje przemalowac cale auto na żółto :cool1: do tego tak jak michu mowi szybki fela koniecznie żółta,halo tez tylne lampki tez , jakiś trzepak na klape,hak,chlapacze ,żółte porowce i jest :kox:

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

proponuje przemalowac cale auto na żółto :cool1: do tego tak jak michu mowi szybki fela koniecznie żółta,halo tez tylne lampki tez , jakiś trzepak na klape,hak,chlapacze ,żółte porowce i jest :kox:

:mysli: ................. :good:

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: jestem ZA pomysłem Wojtka :D

Opublikowano
  • Autor

hamuj bajerę kolego :polew:

Nie bedzie nic z wiejskiego tjunu :decayed:

Opublikowano

co ty wojciu gadasz...

slepy - czarny bix z postojówką w migaczu oraz odbłyśnikiem amerykańskim byłby kox - do tego tylne lampki znowu folią :decayed:

Plan jest na zrobienie lamp przednich na US :decayed:, postój w migaczu- może dowód polecieć, chyba zeby zrobić to na osobnym włączniku :mysli:

zółte szyby bedą na wiosnę, zobaczymy tylko na jak długo :cool1:, felga prawdopodobnie zostanie ta co jest :good:

Slepy nie przesadz z żółtym kolorem :cool1:

Opublikowano
proponuje przemalowac cale auto na żółto

Imola Yello :kox::good:

Opublikowano

jak kupisz diesela :decayed:

slepy co do tych postojówek to jeszcze myślałem nad tym czy dałoby radę zrobić postoje tylko w migaczach.

albo mijania w migaczach :decayed: tak jak mazda 6 ma po bokach mijania i fajnie to ją poszerza i obniża wizualnie. :good:

Opublikowano
  • Autor

co ty wojciu gadasz...

Slepy nie przesadz z żółtym kolorem :cool1:

żółte bedą tylko detale, z zewnątrz nie bedzie już nic zółtego :wink4:

Są zółte zaciski, żółte wentylki, żółty hak i styka :wink4:

w środku dojdzie jeszcze parę elementów, ale wszystko ze smakiem :good:

proponuje przemalowac cale auto na żółto

Imola Yello :kox::good:

:kox: :kox: :kox:

jak kupisz diesela :decayed:

slepy co do tych postojówek to jeszcze myślałem nad tym czy dałoby radę zrobić postoje tylko w migaczach.

albo mijania w migaczach :decayed: tak jak mazda 6 ma po bokach mijania i fajnie to ją poszerza i obniża wizualnie. :good:

bez przesady :disgust:, pozatym, jak założę Bixa, to mijania i tak zostają w soczewie, także w kierunku można wyrezać tylko postój :good:

Opublikowano

nie robiąc off topu, nigdy nie kupie diesla, Michu, mówiłem nie bierz towaru od tego typa... a teraz masz .. żółte, żółte.. żółte...

Opublikowano
  • Autor

brand.gif

:naughty:[br]Dopisany: 14 Październik 2010, 23:00_________________________________________________Był, plan maznąć lampy na biało :kox:, znaczki na biało, ramka na biało, do tego biała fela :przebiegly:, ale się rozmyśliłem :decayed:

Opublikowano

Był, plan maznąć lampy na biało :kox:, znaczki na biało, ramka na biało, do tego biała fela :przebiegly:, ale się rozmyśliłem :decayed:

i dobrze :decayed:

Opublikowano
  • Autor
:decayed:, z zewnątrz dojdzie tylko halo w zderzak, przeróbka lamp na Bixa US, klapa tył US, folia czerwona na lampy z tyłu, i przeróbka tylniego zdesia :decayed:, jak dobrze pójdzie :gwizdanie:
Opublikowano

bank okradłeś ? :D

Opublikowano

srodek bedzie :kox: i nie sluchaj micha bo ma zlego "dilera" :cool1: dopalacze zamykaja i chlopak żółcieje :wallbash:

Opublikowano
  • Autor

bank okradłeś ? :D

:no:, niestety :wallbash:, Jakbym okradł bank to bym jeździł drugim RS4 w sedanie na forum :kox:

:decayed:, z zewnątrz dojdzie tylko halo w zderzak, przeróbka lamp na Bixa US, klapa tył US, folia czerwona na lampy z tyłu, i przeróbka tylniego zdesia :decayed:, jak dobrze pójdzie :gwizdanie:

nie posraj sie z tymi modami :decayed: :decayed:

Chyba robote znalazl wkoncu :decayed:

Kox obszycie :kox: :kox:

cały czas się hamuje, póki co wszystko idzie z niskiego budżetu :gwizdanie:

A robota owszem jest :kox:

srodek bedzie :kox: i nie sluchaj micha bo ma zlego "dilera" :cool1: dopalacze zamykaja i chlopak żółcieje :wallbash:

spoko, spoko, siary napewno nie bedzie :wink4:

Nowy gadżet do środka :decayed:

dsc7530h.jpg

:decayed:

Opublikowano

byle do przodu slepy :good:

Opublikowano
  • Autor

cały czas :wink4:, narazie szukam jakiejś ori zawieszki na zimę po pieniądzach:gwizdanie:

Opublikowano

Ślepy moja zawieszka jeszcze jest, myślę, że się dogadamy :)