Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 1Z] A4 TDi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

slepy a tego bys nie upchnął na lewa strone? [br]Dopisany: 07 Październik 2010, 19:52_________________________________________________http://moto.allegro.pl/pokrywa-na-silnik-vw-passat-b5-2-3-vr5-i-inne-i1240817130.html

Ale to nie ta osłona to jest środkowa na silnik, tatej na ABS nigdzie nie ma na alegro :thumbdown: to co było to juz poszło, Pany nie tylko my tego szukamy, są jeszcze passaty :disgust: też siedze co pewien czas przegladam

Ciekawe czy by durnie w ASO poszły na mega znizke przy zakupie grupowym :naughty:

Ile takie lampki cenić, bo też mam komplecik :mysli:

ale ja chce wziąść od niego tą na filtr powietrza :wink4:, lampki dałem 50zł u Krychy, cena jak dla mnie :good:, bede jeszcze szukał białych, ale fundusze na ten tydzień wyczerpałem :decayed:[br]Dopisany: 08 Październik 2010, 19:13_________________________________________________

Ciekawe czy by durnie w ASO poszły na mega znizke przy zakupie grupowym :naughty:

Więcej jak 100zł za ten plastik nie dam, a do tej ceny raczej nie zejdą :decayed:

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Wyświetleń 211,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

slepy a tego bys nie upchnął na lewa strone? [br]Dopisany: 07 Październik 2010, 19:52_________________________________________________http://moto.allegro.pl/pokrywa-na-silnik-vw-passat-b5-2-3-vr5-i-inne-i1240817130.html

Ale to nie ta osłona to jest środkowa na silnik, tatej na ABS nigdzie nie ma na alegro :thumbdown: to co było to juz poszło, Pany nie tylko my tego szukamy, są jeszcze passaty :disgust: też siedze co pewien czas przegladam

ale ja chce wziąść od niego tą na filtr powietrza :wink4:, lampki dałem 50zł u Krychy, cena jak dla mnie :good:, bede jeszcze szukał białych, ale fundusze na ten tydzień wyczerpałem :decayed:

Kupiłem taką osłone z A4 1.6 i trzeba przerabiać mocowania bo nie pasuje do parcha :confused4:

W takim razie przez week zdemontuje to i na handel :naughty: myślałem ze mam luzem jakies dekory, ale niestety oskubane boczki :disgust:

Opublikowano
  • Autor

a masz boczki pod elektrykę z tyłu :naughty:

Opublikowano

tak

Ale nie na handel :decayed: są tam po to samo do czego Ty chciałbyś je uzyć :kox:

Musze tylko sprawe elektryki rozpoznać, bo póki co nikt mi nie odpisał w moim watku nt tylnej elektryki :disgust:

Opublikowano

ale ja chce wziąść od niego tą na filtr powietrza :wink4:, lampki dałem 50zł u Krychy, cena jak dla mnie :good:, bede jeszcze szukał białych, ale fundusze na ten tydzień wyczerpałem :decayed:

Kupiłem taką osłone z A4 1.6 i trzeba przerabiać mocowania bo nie pasuje do parcha :confused4:

W takim razie przez week zdemontuje to i na handel :naughty: myślałem ze mam luzem jakies dekory, ale niestety oskubane boczki :disgust:

Kowi trzeba bylo brac od 1,8T ta oslone na filtr

Opublikowano
  • Autor

tak

Ale nie na handel :decayed: są tam po to samo do czego Ty chciałbyś je uzyć :kox:

Musze tylko sprawe elektryki rozpoznać, bo póki co nikt mi nie odpisał w moim watku nt tylnej elektryki :disgust:

a widzę że też Cię to męczy :naughty:, też mam zamiar tył w elektryce zrobić :wink4:,

a co do osłonki miałem na filter od 1.8T, ale ta z aukcji mi się bardziej widzi :wink4:, i jak ja wezmę, to wyjdę na jedne pieniądze po sprzedaży tamtej :good:

No i też czekam aż ktoś w końcu ruszy temat elektryki z tyłu, chyba że prędzej kupię wszystkie graty i sam to złożę :kox:

Opublikowano

teraz to bym wiedział, brałem u siebie na miejscu jak sie trafił polift 1,6 na szrocie, od tamtej pory nie widziałem całego a4 na cześci na tym szrocie żeby mozna było sobie wymontować samemu co potrzeba :confused4:

a widzę że też Cię to męczy :naughty:, też mam zamiar tył w elektryce zrobić :wink4:,

a co do osłonki miałem na filter od 1.8T, ale ta z aukcji mi się bardziej widzi :wink4:, i jak ja wezmę, to wyjdę na jedne pieniądze po sprzedaży tamtej :good:

No i też czekam aż ktoś w końcu ruszy temat elektryki z tyłu, chyba że prędzej kupię wszystkie graty i sam to złożę :kox:

A no męczy mnie męczy, były w wakacje silniczki z prowadnicami do przekałdki po 80zł sztuka, ale nie wiem jak ze sterownikiem komfortu

Opublikowano
  • Autor

teraz to bym wiedział, brałem u siebie na miejscu jak sie trafił polift 1,6 na szrocie, od tamtej pory nie widziałem całego a4 na cześci na tym szrocie żeby mozna było sobie wymontować samemu co potrzeba :confused4:

A no męczy mnie męczy, były w wakacje silniczki z prowadnicami do przekałdki po 80zł sztuka, ale nie wiem jak ze sterownikiem komfortu

chodzi CI o domykanie z pilota :gwizdanie:, ja jak bede miał jakiś lewy hajs, i trafią się po pieniądzach to kupię, narazie mam inne wydatki :gwizdanie:

Opublikowano

Oj chłopcy chłopcy... co Wy możecie wiedzieć o elektrycznych szybkach tył i domykaniu z pilota :polew::kox::tongue4:

Opublikowano
  • Autor

Oj chłopcy chłopcy... co Wy możecie wiedzieć o elektrycznych szybkach tył i domykaniu z pilota :polew::kox::tongue4:

Tym co mają to w serii, dziękujemy :polew:, Niestety moja seria, miała tylko dwie ;(, ale dorezam to :kox:, i bedzie z pilota :evil:

Opublikowano

No u mnie jest z pilota ale tylko dwie, jest też alarm fabryczny, ciekaw jestem czy to nie ma jakiegoswpływu na ten moduł własnie

Opublikowano
  • Autor

No u mnie jest z pilota ale tylko dwie, jest też alarm fabryczny, ciekaw jestem czy to nie ma jakiegoswpływu na ten moduł własnie

ja mam centralny z pilota dokładany, także u mnie nie bedzie z tym problemu myślę :naughty:, więc jak się tylko coś namani, to kupuje i rezam :good:, teraz mam w planach zrobić pakiet zima :kox:

Opublikowano

No u mnie jest z pilota ale tylko dwie

Z jakie pilota Ty masz te szybki siuśku? :tongue4: Musisz trzymać guzik żeby się zamknęły :naughty: A to nie to samo co u mnie :kox: Wciskam raz kluczyki chowam do kieszeni a szybki jadą do góry, wszystkie a nie 2 :cool1: W planie jest żeby lusterka też się składały i otwierały z pilota :kox:

Opublikowano

Z jakie pilota Ty masz te szybki siuśku? :tongue4: Musisz trzymać guzik żeby się zamknęły :naughty: A to nie to samo co u mnie :kox: Wciskam raz kluczyki chowam do kieszeni a szybki jadą do góry :cool1: W planie jest żeby lusterka też się składały i otwierały z pilota :kox:

Synek wszystko zalezy od kodowania :gwizdanie:
Opublikowano
  • Autor

Z jakie pilota Ty masz te szybki siuśku? :tongue4: Musisz trzymać guzik żeby się zamknęły :naughty: A to nie to samo co u mnie :kox: Wciskam raz kluczyki chowam do kieszeni a szybki jadą do góry :cool1: W planie jest żeby lusterka też się składały i otwierały z pilota :kox:

Ja też tak mam, zamykam auto idę sobie w piz*u, a szybki i szyberdach, się zamykają :kox:, jeszcze tylko ten tył :kwasny:

Opublikowano

No to wam gratuluję :polew: szkoda tylko że tył musicie korbą machać :naughty:

Opublikowano
  • Autor

No to wam gratuluję :polew: szkoda tylko że tył musicie korbą machać :naughty:

Ja tam nie siedzę, i tył rzadko otwieram :wink4:, ale i tak sobie to wyrezam :evil:

ale teraz, to muszę ogarnąć, podgrzewanie lusterek i spryskiwaczy, a jak się uda wyrwać fotele z grzanymi tyłkami to jeszcze ich podgrzewanie :good:

Opublikowano

ale teraz, to muszę ogarnąć, podgrzewanie lusterek i spryskiwaczy

ale bida :decayed: nawet grzanych luster nie ma :decayed: A szybę tył chociaż masz grzaną? :naughty:

Opublikowano
  • Autor

ale teraz, to muszę ogarnąć, podgrzewanie lusterek i spryskiwaczy

ale bida :decayed: nawet grzanych luster nie ma :decayed: A szybę tył chociaż masz grzaną? :naughty:

Wszystko bedzie :decayed:

Opublikowano

Wszystko bedzie :decayed:

sorry ale musiałem się trochę dowartościować bo przed chwilą połowę wahaczy wymieniłem, więc parę złociszy poszło :decayed:

A klymę kiedy rezasz? :naughty: