Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 1Z] A4 TDi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Może dlatego że cena zdezia poliftowego ze spryskami jest prawie taka sama jak zdezia z S4 :mysli:

PRAWIE :good: jak sie szuka to sie znajdzie cos taniej :wink4:

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Wyświetleń 210,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

a halo też rezam już od roku przycisk już wśrodku jest i wiązka też podciągnięta tylko halo niema może zaloe te kuchenne :mysli:

Opublikowano

A ja Quattro wyrezam i będe naj zajebistrzy :polew:

i to jeszcze w CABRIO
Opublikowano

A ja Quattro wyrezam i będe naj zajebistrzy :polew:

w sumie :mysli: jak bys to opanował :decayed: to bym zrobil pierwsze na polsce 1,6 TQ :decayed: jeszcze bym to dziadostwo zaturbił :polew:

Opublikowano
  • Autor

a halo też rezam już od roku przycisk już wśrodku jest i wiązka też podciągnięta tylko halo niema może zaloe te kuchenne :mysli:

Ty to tak jak u mnie :polew:

Opublikowano

slepy a ty rezaj 2 turba u siebie :gwizdanie: bedzie pierwsze 1,9 BiTQ :slina::kox::polew:[br]Dopisany: 12 Styczeń 2011, 20:28_________________________________________________

w sumie kuchennych jeszcze nikt nie ma to czemu nie :decayed:

Opublikowano

To turbinke Ci już znalazlem wytniesz jeszcze kata i będzie :decayed:[br]Dopisany: 12 Styczeń 2011, 20:33_________________________________________________IMG_4669.jpg

Opublikowano

co to takie male? :decayed: od Mana albo Scani dawaj turbo :decayed:[br]Dopisany: 12 Styczeń 2011, 20:35_________________________________________________nie no w sumie to duza jest :polew:

Opublikowano

Wsumie przemyślałem to i kuchenne jednak za bardzo sie nagrzewają :disgust:

Taki mały garecik powinien do Ciebie podejść bez problemu sporo tam miejsca u Ciebie :decayed:

Opublikowano
  • Autor

ja myślałem o zaadaptowaniu jakichś halogenów z soczewką :naughty:, np. od nowego caddy, albo audi a6 :gwizdanie:

Opublikowano

Ślepy zamontowałeś już tą lampke podsufitki od passata?

Opublikowano
  • Autor

Ślepy zamontowałeś już tą lampke podsufitki od passata?

tak juz dawno :decayed:, fotki w pierwszym poście :good:

Opublikowano

Tam masz tylko zdjęcie tej starej oryginalnej lampki wyślij no tej z passata bo nie wiem czy też nie kupić do siebie.

Opublikowano
  • Autor

Tam masz tylko zdjęcie tej starej oryginalnej lampki wyślij no tej z passata bo nie wiem czy też nie kupić do siebie.

Tutaj jest ale słabo ją widać :wink4:

pakietowietlenieled2.jpg

Tu masz dokładniejsze fotki :wink4:

lampka4.jpg

lampka3l.jpg

Opublikowano

Taki mały garecik powinien do Ciebie podejść bez problemu sporo tam miejsca u Ciebie :decayed:

rezygnuje ze swapa :wink4: zaturbiam :polew: slepy a ori z polifta ci nie przypasuja halo? bo moze bede wiedziec cos fajnego

Opublikowano
  • Autor

http://img406.imageshack.us/img406/3596/lampkay.jpg

O tą lampe mi chodziło montujesz ją?

aaaa, to jest lampka z a3 :wink4:, ale pasuje do a4 polifta, nawet wtyczki są te same :wink4:, narazie nie montuje bo myślałem że bedzie ciemniejsza :confused4:, a jest szara, i średnio mi się widzi do czarnej podsufitki, wisi narazie na allegro, jak się nie sprzeda to pewnie bedę ją wkładał :wink4:

rezygnuje ze swapa :wink4: zaturbiam :polew: slepy a ori z polifta ci nie przypasuja halo? bo moze bede wiedziec cos fajnego

w fajnej cenie mi przypasują :wink4:

Opublikowano

A do przedlifta idzie ją zamontować, bo tam jest ten silniczek szyberdachu. Ile chcesz za nią?

Opublikowano
  • Autor

A do przedlifta idzie ją zamontować, bo tam jest ten silniczek szyberdachu. Ile chcesz za nią?

napewno trzeba przerobić podsufitkę, po tak o nie wejdzie, jest większa i ma inny kształt :wink4:, ale po małym rezanku napewo spasyje poliftową lampkę u siebie, silniczek nie przeszkadza, po przymierzałem u młodego w polifcie z szyberdachem i jest ok myślę że nawet śruby podpasują :wink4:

za 80zł z wysyłką ją oddam :wink4:

Opublikowano

Jak bys poczekał to ją wezme tak koło 25 stycznia bo mam wypłate.