Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AFN] Valeo Black version

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

fajna angielka :polew:

Opublikowano

Hej

Wiem ze temat stary ale mam pytanko. nie moge poradzić sobie z zaczepami ( regulatorami ) do regulowania swiateł ( te dwa szajs plastiki ) mam oczka valeo i rozebrałem je bo były angole :/ a tu taki shit ze wystarczyło pstryczkiem przestawić przesłone :/ bo valeo robi w standardzie wiec pomyslalem ze pomaluje na czarno heh taki smoke front ;) jak juz mam wsio na wierzchu tylko nie wiem jak zdemontować te regulatory zeby czegoś nie urwać ;) jak to zrobilem w omedze ;) . Pasuje jednak wykrecic soczewke itd zeby czegos nie uciapać przy malowaniu ;) pomożecie ? :hi:

soczewke zakleiłem tasma izolacyjną , po malowaniu zdjąłem i było git. jak chce ci sie poczekac do piatku do odkopie foty z malowania na drugim kompie i ci tu wkleje.

Zreszta zobacz mój post w tym temacie z ..29 Kwiecień 2010, 16:27

Opublikowano

spoko zanim zaczne malować to troche czasu minie :/ bo arbait i arbait wiecznie ;) ale tak jak pisałem .... chodzi mi o to jak zdemontowałes odbłysnik i obudowe soczewki od czarnego tyłu lampy bo niestety nie umiem wykrecic tych bolców od regulacji :(

Opublikowano

nie odłączałem tego

Opublikowano

ehh no tak . widze że Keżor to rozłączał . nic dam mu PW a jak mi rzucisz fotkami bede wdzieczny. Pzdr

Opublikowano

ehh no tak . widze że Keżor to rozłączał . nic dam mu PW a jak mi rzucisz fotkami bede wdzieczny. Pzdr

krecisz regulacja zeby sie wysuwala. krecisz i krecisz az calkiem sie te bolczyki plastikowe gwintowane wysuna :good:
Opublikowano

jesli chcesz to rozłączyc tylko do malowania to szkoda twojej roboty , popatrz na fotki 2 strony wstecz , ja miedzy czarna obudowe a ten panel na którym jest soczewka powtykałem papierowe reczniki i malowałem. wszystko ładnie pieknie :)

dsc00060yd.jpg