lukjar7 Opublikowano 17 Maja 2011 Opublikowano 17 Maja 2011 takze potrzebne będą piny z zegarów[br]Dopisany: 17 Maj 2011, 21:56_________________________________________________mryga kontrolka immo na zegarach ?
mark377 Opublikowano 18 Maja 2011 Autor Opublikowano 18 Maja 2011 tak... mruga kontrolka immobilaizera i mam pin tylko problem z załadowaniem ponieważ w moim vag-u te funkcje są zablokowane...
spanky Opublikowano 18 Maja 2011 Opublikowano 18 Maja 2011 dopasuj sterownik do immo za pomoca Vaga i juz ... zadne Piny do tego starego kibla nie sa potrzebne ...
mark377 Opublikowano 18 Maja 2011 Autor Opublikowano 18 Maja 2011 sterownik dopasowany do immo i działa....zobaczymy jak długo
spanky Opublikowano 18 Maja 2011 Opublikowano 18 Maja 2011 sterownik dopasowany do immo i działa....zobaczymy jak długo no widzisz jakie to proste ...
lukjar7 Opublikowano 18 Maja 2011 Opublikowano 18 Maja 2011 sterownik dopasowany do immo i działa....zobaczymy jak długo wyzerowałeś kanał 00 w zegarach ?
mark377 Opublikowano 20 Maja 2011 Autor Opublikowano 20 Maja 2011 No i nie nacieszyłem sie dlugo.... stało się to samo, auto nie odpala ( dobrze że w garażu) podłączam vag i znów sie nie łączy... rozbieram sterownik i ta sama przyczyna ...znów brak styku...zaczyna mnie to wkurzac.. pewnie trzeba by to polutowac jeszcze raz od nowa bo innego wyjscia nie widze...
spanky Opublikowano 20 Maja 2011 Opublikowano 20 Maja 2011 No i nie nacieszyłem sie dlugo.... stało się to samo, auto nie odpala ( dobrze że w garażu) podłączam vag i znów sie nie łączy... rozbieram sterownik i ta sama przyczyna ...znów brak styku...zaczyna mnie to wkurzac.. pewnie trzeba by to polutowac jeszcze raz od nowa bo innego wyjscia nie widze... wyglada na to ze trzeba to jeszcze raz przelutowac ...
Rekomendowane odpowiedzi