krzysztof_waldi Opublikowano 12 Stycznia 2008 Opublikowano 12 Stycznia 2008 Witam. Mam pytanie odnośnie montowanych polerowanych obwódek zegarów. Mianowicie czy w nocy po podswietleniu zegarów swiatło kresek i jesdostek nie odbija sie chamsko od polerowanego boku ramki i tworzy poswiate na tarczy wskaznika? Moze ktoś posiada kilka fotek z ramkami w nocy. Pozdro
EndriuGiz Opublikowano 12 Stycznia 2008 Opublikowano 12 Stycznia 2008 ja niemam fotek ale mam ramki i niema zadych odbic jest spoko wyglada super
tomi Opublikowano 12 Stycznia 2008 Opublikowano 12 Stycznia 2008 Zamontowałem jakieś 3 miesiące temu, wygląda pięknie i nic się nie odbija. P.S. Pamiętaj tylko, żeby ramki zakładać w gumowych rękawiczkach (nie narobisz plam).
czajek82 Opublikowano 12 Stycznia 2008 Opublikowano 12 Stycznia 2008 Witam. Potwierdzam zdania kolegów. Nie ma żadnych poświat ani odbić. W nocy wcale nie widać ramek. Normalne zegary podświetlone na czerwono, a w dzień super efekt
arkolek Opublikowano 12 Stycznia 2008 Opublikowano 12 Stycznia 2008 ja też potwierdzam i prosze modów o zamknięcie bo będą same potwierdzenia
Rekomendowane odpowiedzi