JONNYxPL Opublikowano 11 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 fajna sztuka:) alu wypas:P bezawaryjności:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spartan_Wroc. Opublikowano 11 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 Alu do zmiany, co najmniej o cal za małe i o dwa za wąskie... miało być na chwile a przekulałem sie na nich cały rok mam nadzieję, że na ten sezon już jakaś męska felga wleci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eddie92 Opublikowano 11 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 Fajny kolorek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior_tdi Opublikowano 12 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 Zielonka za***ista jaki plan na koło? rozglądałeś już się za czymś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spartan_Wroc. Opublikowano 12 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 Myślałem o Dare RS...tylko jak tam z trwałością :eusathink:Jakieś 18" 8.5j/9.5j zrobiło by robotę Jedno jest pewne...ma być szeroko z cygańskim parapetem Jak na razie to muszę się uporać z awarią później dokańczam stunt psa i biorę się za zielonego Może zdeś esowy szkoda mi trochę lifta ze spryskami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior_tdi Opublikowano 12 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 mnie też kusiły te dare RS, ale narazie odpuściłem i ładuję 19stki z bawarki apropos 18stek z parapetem to dziś wpadły mi w oko te: Mercedes 18'' AMG 8 i9J cult german (nie bbs rh oz (2988135620) - motoAllegro cena zaporowa ale wg mnie koła piękne co do zderzaka to w twoim lakierze eSowy za***iście by pasował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spartan_Wroc. Opublikowano 4 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 No meśki grruuube Jak na razie to turlam się na 1be i 16" z balonem Coś się znajdzie na sezon, może w de coś się trafi i znowu liczba miejsc parkingowych zmaleje o 70% wraz z nadejściem wiosny ---------- Post dopisany 04-11-2013 at 18:32 ---------- Poprzedni post napisany 12-02-2013 at 15:03 ---------- Dawno nic się nie działo...i w sumie nic się nie zmieniło Ale pozwolę sobie zarzucić nowe foty na znak, że zielony jeździ, żyje i ma się dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati_23 Opublikowano 4 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 no ładnie ładnie ten kolorek mi się mega podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
garry99 Opublikowano 4 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 Ciekawy kolorek:git: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 4 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miedzikos Opublikowano 4 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 Fajny kermit super to ostatnie foto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu93 Opublikowano 4 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 ładnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 4 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 przykucnij jak robisz foty:decayed: będą ciekawsze:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spartan_Wroc. Opublikowano 4 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 Bedziem coś działać jeszcze ...zastosuje się ---------- Post dopisany at 20:50 ---------- Poprzedni post napisany at 20:12 ---------- Kozióra fc**j Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frimuś Opublikowano 4 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 nadrabiasz kolorem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spartan_Wroc. Opublikowano 4 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 Podziękował Panowie W przyszłym sezonie atakuje B5B Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 5 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 mega kolorek mega autko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo_9 Opublikowano 6 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 Detroit , rzuca się w oczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spartan_Wroc. Opublikowano 10 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2013 Dobra Pany, konkrety Jest opcja na koło... 9.5j et44, na tył wejdzie mnie to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertjudi Opublikowano 10 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2013 Dobra Pany, konkrety Jest opcja na koło... 9.5j et44, na tył wejdzie mnie to? Dobra opona i dystans i bd git np.225/35 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi