dawid195a Opublikowano 23 Stycznia 2008 Opublikowano 23 Stycznia 2008 Jestem juz po warsztacie ,audi zostalo u nich na 2 dni , wymienili mi sonde lambda na bosh i czujnik halla , mowili jeszcze ze pasek byl przesuniety o pare zabkow, dzis odebralem auto zaplacilem 670zl , zobaczymy jakie beda teraz efekty spalania , mam nadzieje ze bedzie good ,bo jak nie to eh....
tomas1111 Opublikowano 25 Stycznia 2008 Opublikowano 25 Stycznia 2008 Jestem juz po warsztacie ,audi zostalo u nich na 2 dni , wymienili mi sonde lambda na bosh i czujnik halla , mowili jeszcze ze pasek byl przesuniety o pare zabkow, dzis odebralem auto zaplacilem 670zl , zobaczymy jakie beda teraz efekty spalania , mam nadzieje ze bedzie good ,bo jak nie to eh.... Czekamy na Twoje nowe wyliczenia w spalaniu !!!
dawid195a Opublikowano 25 Stycznia 2008 Opublikowano 25 Stycznia 2008 I wszystko wrocilo do normy , trasa - 7l miasto - 10-11l
sys Opublikowano 25 Stycznia 2008 Opublikowano 25 Stycznia 2008 ...10...13...ludzie nie straszcie mnie ... choć jak na to spojrzeć z innej strony to rzeczywiście, skąś muszą się wziąć te 100 koni
Rekomendowane odpowiedzi