Cuber Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 a check 2 sie ustawia jakos manualnie-ktos pamieta jak?
Bieniek Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 a check 2 sie ustawia jakos manualnie-ktos pamieta jak? Tego nie wiedzialem.Dzieki Cuber :hi: :notworthy:
Aydaho Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Opublikowano 23 Kwietnia 2009 a check 2 sie ustawia jakos manualnie-ktos pamieta jak? SUPER thnx Cuber - to dotyczy 2 a kiedy i po co jest w takim razie Ostrzeganie 1 ??
turbosiwy Opublikowano 26 Grudnia 2015 Opublikowano 26 Grudnia 2015 (edytowane) Witam serdecznie Mam serdeczną prośbę może ktoś z Was mi pomoże serwis Audi w Gdańsku niestety nie daje rady. Podczas uruchamiania auta w fazie wstępnej wykonywany jest test i na końcu jest ok lecz przy ikonce oleju na górze pojawia się żółta ikonka 1 km/h wcześniej tak nie było. Dodam, że autko mam od miesiąca audi a4 b7 2,0 tdi 170 koni. Kolega sądzi że jest to od ograniczenia prędkości np. przy przekroczeniu prędkości 70km/h słychać brzęczyk ale mam tę funkcję wyłączoną a to dziadostwo dalej się wyświetla!!!!!!! Nie umiem tu dodać fotki ale pewnie wiecie o co chodzi Z góry dziękuję za pomoc Edytowane 26 Grudnia 2015 przez turbosiwy
Rekomendowane odpowiedzi