Mario22 Opublikowano 19 Maja 2011 Autor Opublikowano 19 Maja 2011 Fajny fajny:) Przed kupnem Audioli rozglądałem się za takim tylko FRka, obejrzałem 2 i zwątpiłem:) takie padło i koniec koncem staneło na Audi. Wracając jeszcze do Leona to moim zdaniem ma jednego minusa, wnętrze. Deczko wieje poprzednią epoką. Fura git. Bezawaryjności życzę. Pozdr... to już wiadomo czemu Mario wrzucił tylko fotki zewnątrz Nie wrzucilem bo nie zrobilem ale zrobie z reszta na zywo zobaczycie... wiadomo nie jest to B8 ale wszystko na swoim miejscu... mi się podoba ale to oczywiscie kwestia gustu... Niektórzy ocenia na piatkowym zlocie.. no B8 na pewno nie ale czy chociaż B5 na dobrym wypasie zobaczysz przy okazji zlotu...wpadne na katowice jak mi zmiany spasują....
miron78 Opublikowano 19 Maja 2011 Opublikowano 19 Maja 2011 nie wiem co jest tak strasznego ale osobiście wnętrze leona bardzo mi się podoba - użytkuje B8 na codzień a mimo wszystko przesiadka do Leona specjalnie mnie nie razi
Kędzior Opublikowano 20 Maja 2011 Opublikowano 20 Maja 2011 no Mario wkoncu jakies porzadne autko kiedy opijamy? :gwizdanie:
Mario22 Opublikowano 20 Maja 2011 Autor Opublikowano 20 Maja 2011 no Mario wkoncu jakies porzadne autko kiedy opijamy? :gwizdanie: Jak będzie okazja...na razie mam weekendy zaplanowane na drukowaniu pieniązków... :( Nawet na Zator nie wpadne na jeden dzień...
Kędzior Opublikowano 21 Maja 2011 Opublikowano 21 Maja 2011 no Mario wkoncu jakies porzadne autko kiedy opijamy? :gwizdanie: Jak będzie okazja...na razie mam weekendy zaplanowane na drukowaniu pieniązków... :( Nawet na Zator nie wpadne na jeden dzień... pussy
Mario22 Opublikowano 22 Maja 2011 Autor Opublikowano 22 Maja 2011 no Mario wkoncu jakies porzadne autko kiedy opijamy? :gwizdanie: Jak będzie okazja...na razie mam weekendy zaplanowane na drukowaniu pieniązków... :( Nawet na Zator nie wpadne na jeden dzień... pussy ... :gwizdanie:
Gracjan Opublikowano 22 Maja 2011 Opublikowano 22 Maja 2011 Ładny Leon Zrobisz co planujesz i będzie kosa
Voucher Opublikowano 26 Maja 2011 Opublikowano 26 Maja 2011 A jaki był koszt zakupu tego Leona? (jeśli można wiedzieć )
czester Opublikowano 3 Czerwca 2011 Opublikowano 3 Czerwca 2011 No i wykresik bardzo fajny, graty Ciekawe jak by to latało w porównaniu do mojego.
Mario22 Opublikowano 3 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 3 Czerwca 2011 No i wykresik bardzo fajny, graty Ciekawe jak by to latało w porównaniu do mojego. Nooo ciekawe ciekawe...i umnie ośka a u Ciebie Q...
Mario22 Opublikowano 3 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 3 Czerwca 2011 to teraz pewnie banan na twarzy Jest przyjemnie... ale męczy mnie ten IC....ale coś wymyslimy... jest fajna opcja coolera z Ibizy Cupry BPX i jest plug&play...
Miszka82 Opublikowano 3 Czerwca 2011 Opublikowano 3 Czerwca 2011 no fajnie fajnie ale musiałeś to wklejać na katowicki wątek chwalipięto
Mario22 Opublikowano 3 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 3 Czerwca 2011 no fajnie fajnie ale musiałeś to wklejać na katowicki wątek chwalipięto Nie pyskuj !!! Bo Cie objade... :polew:
Miszka82 Opublikowano 3 Czerwca 2011 Opublikowano 3 Czerwca 2011 no fajnie fajnie ale musiałeś to wklejać na katowicki wątek chwalipięto Nie pyskuj !!! Bo Cie objade... :polew:
Kędzior Opublikowano 3 Czerwca 2011 Opublikowano 3 Czerwca 2011 no fajnie fajnie ale musiałeś to wklejać na katowicki wątek chwalipięto Nie pyskuj !!! Bo Cie objade... :polew: niedaj sie
diman Opublikowano 3 Czerwca 2011 Opublikowano 3 Czerwca 2011 no muszę przyznać, że nieźle to lata na banie trochę się przegoniliśmy i muszę zdjąć czapkę przed leonem niestety nie dałem mu rady więc waga + odrobinę lepszy sofcik od mojego daje radę graty za furkę bardzo fajna
miron78 Opublikowano 3 Czerwca 2011 Opublikowano 3 Czerwca 2011 No i wykresik bardzo fajny, graty Ciekawe jak by to latało w porównaniu do mojego. tak na uczciwie - możesz mieć z nim problem[br]Dopisany: 03 Czerwiec 2011, 14:48_________________________________________________Twoje A4 ma pewne znaczące minusy ( quattro, 19, masa )
Rekomendowane odpowiedzi