Opublikowano 3 Czerwca 201115 l No i wykresik bardzo fajny, graty Ciekawe jak by to latało w porównaniu do mojego. tak na uczciwie - możesz mieć z nim problem[br]Dopisany: 03 Czerwiec 2011, 14:48_________________________________________________Twoje A4 ma pewne znaczące minusy ( quattro, 19, masa ) do czego to doszło
Opublikowano 4 Czerwca 201115 l No i wykresik bardzo fajny, graty Ciekawe jak by to latało w porównaniu do mojego. tak na uczciwie - możesz mieć z nim problem[br]Dopisany: 03 Czerwiec 2011, 14:48_________________________________________________Twoje A4 ma pewne znaczące minusy ( quattro, 19, masa ) do czego to doszło Kur... kupuję ośkę na 15" Sprawdzimy kiedyś
Opublikowano 4 Czerwca 201115 l No i wykresik bardzo fajny, graty Ciekawe jak by to latało w porównaniu do mojego. tak na uczciwie - możesz mieć z nim problem[br]Dopisany: 03 Czerwiec 2011, 14:48_________________________________________________Twoje A4 ma pewne znaczące minusy ( quattro, 19, masa ) a niby miały to być jego atuty że na mokrym i takie tam pierdu pierdu :evil:
Opublikowano 4 Czerwca 201115 l Autor No i wykresik bardzo fajny, graty Ciekawe jak by to latało w porównaniu do mojego. tak na uczciwie - możesz mieć z nim problem[br]Dopisany: 03 Czerwiec 2011, 14:48_________________________________________________Twoje A4 ma pewne znaczące minusy ( quattro, 19, masa ) a niby miały to być jego atuty że na mokrym i takie tam pierdu pierdu :evil: No i racja bo na mokrym nie mam szans ale na suchym... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: tylko musze starty poćwiczyc a jak na razie szkoda mi auta...
Opublikowano 4 Czerwca 201115 l No i wykresik bardzo fajny, graty Ciekawe jak by to latało w porównaniu do mojego. tak na uczciwie - możesz mieć z nim problem[br]Dopisany: 03 Czerwiec 2011, 14:48_________________________________________________Twoje A4 ma pewne znaczące minusy ( quattro, 19, masa ) a niby miały to być jego atuty że na mokrym i takie tam pierdu pierdu :evil: No i racja bo na mokrym nie mam szans ale na suchym... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: tylko musze starty poćwiczyc a jak na razie szkoda mi auta... chociaż raz się z Tobą zgadzam
Opublikowano 18 Lipca 201115 l a czemu masz przedni zderzak od TSa a tylni od FR? bo tak to on napewno z fabryki nie wyjechal. i zapodaj foty wnetrza duzo wyjasnia..a skrzynie masz 6biegowa?.
Opublikowano 18 Lipca 201115 l a czemu masz przedni zderzak od TSa a tylni od FR? bo tak to on napewno z fabryki nie wyjechal. i zapodaj foty wnetrza duzo wyjasnia..a skrzynie masz 6biegowa?. a tak się cieszył, że nie bity :gwizdanie:
Opublikowano 18 Lipca 201115 l a czemu masz przedni zderzak od TSa a tylni od FR? bo tak to on napewno z fabryki nie wyjechal. i zapodaj foty wnetrza duzo wyjasnia..a skrzynie masz 6biegowa?. a tak się cieszył, że nie bity :gwizdanie: wiedział, że bity ale głupio mu było powiedzieć, że nie kupił Audi tylko Seata po dzwonie
Opublikowano 18 Lipca 201115 l a czemu masz przedni zderzak od TSa a tylni od FR? bo tak to on napewno z fabryki nie wyjechal. i zapodaj foty wnetrza duzo wyjasnia..a skrzynie masz 6biegowa?. a tylni to nie tak czasem Cupra a nie FR ? Tył był dotknięty - a kupić serie było nudne
Opublikowano 18 Lipca 201115 l FR(formula racing) wystepowal od konca 2004 do 2005r i w tych modelach wsadzali pakiet cupry.czyli ten zderzak moze byc od cupry i tez od FR. ale napewno nie od top sporta.to wszystko jest troche zamotane ale da sie to ogarnac, szczegolnie jak sie tym jezdzi :>
Opublikowano 18 Lipca 201115 l wiem że napewno był kupowany z ASo a nr seryjne były z cupry a kupowane były jak seria uległa pęknięciu
Opublikowano 18 Lipca 201115 l tak moglo byc.bo to ogolnie zderzak od cupry ale tak jak pisalem przez ostatni rok produkcji wsadzali je tez do FRa
Opublikowano 28 Lipca 201115 l strasznym sentymentem darze Seaty Zebys sie nie nudzil, to w ramach modzenia proponuje Ci: 1) wymiane kratek wentylacyjnych na kratki od A3 z podswietleniem 2) wymiane lampki wewnetrznej (przy lusterku) na lampke od Paska z diodami Te dwie drobne zmiany, a wnetrze auta wyglada zupelnie inaczej Kiedys mialem coś takiego: A jeszcze wczesniej takie cuś - alez to fajnie jezdzilo.... :gwizdanie:
Opublikowano 30 Lipca 201115 l same fajne seaty miales , leon Rka to bylo n prawde rewelacyjne auto , za rowno pod wzgledem osiagow jak i wygladu
Opublikowano 30 Lipca 201115 l same fajne seaty miales , leon Rka to bylo n prawde rewelacyjne auto , za rowno pod wzgledem osiagow jak i wygladu ibiza biła leona na glowe - seryjnie miala 1.8t 150KM, ale u mnie bylo ich 209 Gwizdala, rwala trakcje jak wsciekla, do tego strzelala z wydechu przy przegazowkach, bo troche "przelana" byla Szoda było mi ja sprzedawać, ale jakoś tak przyszedl w życiu taki moment, że poczułem się w niej trochę głupio pod biurowcem w garniturze i krawacie Ale na niej też sie nauczyłem, że jak chcesz miećc mocne auto to kup mocną serię ;-) I tak dzięki niej Leon był total seria, A4 było serią i Q7 też serią pozostanie
Opublikowano 30 Lipca 201115 l Ale na niej też sie nauczyłem, że jak chcesz miećc mocne auto to kup mocną serię ;-) I tak dzięki niej Leon był total seria, A4 było serią i Q7 też serią pozostanie dobre motto , tylko jakis mi to BRD nie pasuje do tego grona , aczkolwiek szkoda ze nie chcesz dlubnac Q , bo 4.2 po chipsie to by dupe urywalo....
Opublikowano 31 Lipca 201115 l tylko jakis mi to BRD nie pasuje do tego grona A4 miało byc już rodzinnym, wygodnym i bdb wyposażonym samochodem, a zadowalających osiągach. Niestety z tym ostatnim jednak trochę się przeliczyłem - co prawda dramatu nie było, ale dużo szybciej niż myślałem zacząłem tęskić za większą ilościa KM Mario, sorry za nasze OT
Opublikowano 31 Sierpnia 201115 l Autor tylko jakis mi to BRD nie pasuje do tego grona A4 miało byc już rodzinnym, wygodnym i bdb wyposażonym samochodem, a zadowalających osiągach. Niestety z tym ostatnim jednak trochę się przeliczyłem - co prawda dramatu nie było, ale dużo szybciej niż myślałem zacząłem tęskić za większą ilościa KM Mario, sorry za nasze OT Spoko luz dzisiaj bedzie mały update....
Opublikowano 31 Sierpnia 201115 l Autor A więc obiecany update... Oryginał Seat Leon Cupra R ... 225/40/18 Teraz tylko czekac na nowy sezon i Gwinta... oczywiście zima felgi ida do piaskowania i malowania tylko jeszcze nie wiem na jaki kolor...