Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Leon Top Sport by Mario22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Panowie prosze o pomoc... jako iż autko pomimo zawieszenia H&R -40 -40 wygląda średnio i aż prosi sie o gwint i dobrą glebe a mój portfel pozwala wydać mi max 1700 zł za samo zawieszenie ( montaż osobno) przeszukalem allegro i znalazłem takie cosik :

1. http://allegro.pl/zawieszenie-gwintowane-seat-leon-1m-1999-2006-i2149264910.html

Zastanawia mnie max obniżenie do -50 mm gdzie niby teraz mam -40 to chyba nie warto ... ???

2. http://allegro.pl/zawieszenie-gwintowane-seat-leon-gwint-ta-technix-i2149265748.html

To już niby do -70mm

3. http://allegro.pl/zawieszenie-gwintowane-seat-leon-99-04-fk-nowe-i2195100156.html

4. http://allegro.pl/zawieszenie-gwintowane-seat-leon-00-05-v-maxx-i2195100268.html

Prosze o ewentualne doradzenie lub uwagi i powstrzymanie się od zbędnego spamu ... a może ktoś ma dojścia i potrafi coś taniej załatwić... a może używki z pewnych źrodeł ale już firm renomowanych.... :wink::wink::wink:

Opublikowano

Mario ja bym szukał jakiejś używki firmowej. Ewentualnie ten FK ale to praktycznie to samo co mts itp. Ja przeglądałem allegro to do a3 i leon jest to samo to było w czym wybierać :wink:

Opublikowano

świetny pomysł Mario bo faktycznie jak na -40 to wysoko Ci to stoi :tongue:

toż to musiała być prawdziwa koza :decayed:

PS Świetne mody :thumbup1:

Opublikowano

wróc do serii :decayed:

Opublikowano
  • Autor
Mario ja bym szukał jakiejś używki firmowej. Ewentualnie ten FK ale to praktycznie to samo co mts itp. Ja przeglądałem allegro to do a3 i leon jest to samo to było w czym wybierać :wink:

To samo mówi Pucek jak kiedys pytałem... a możesz zapodac ewentualnym linkiem jak zobaczysz cos wartego uwagi ???? Wtedy do skonsultuje z kimś z leonclubu czy na 100% podejdzie i licytuje z miejsca.... tylko z tymi uzywkami to pewnie róznie .... jak sie trafi ...

---------- Post added at 08:52 ---------- Previous post was at 08:52 ----------

Dzięki

---------- Post added at 08:53 ---------- Previous post was at 08:52 ----------

Prosze nie spamowac... serio pytam bo nie chce zaliczyc wtopy tak jak z dystansami.....

Opublikowano

To samo mówi Pucek jak kiedys pytałem... a możesz zapodac ewentualnym linkiem jak zobaczysz cos wartego uwagi ???? Wtedy do skonsultuje z kimś z leonclubu czy na 100% podejdzie i licytuje z miejsca.... tylko z tymi uzywkami to pewnie róznie .... jak sie trafi ...

Dzięki

Prosze nie spamowac... serio pytam bo nie chce zaliczyc wtopy tak jak z dystansami.....

to zmień furę

Opublikowano

Amortyzatory nie mają nic do wysokości chyba że są padnięte to jest niżej. Kupuj gwinta i wyregulujesz jak będziesz chciał :wink:

Opublikowano
  • Autor

Dzięki

to zmień furę

Fury ni ezmieniam juz bo jest OK... za duzo kaski poszło a problem jaki mialem z dystansami to tylko taki że przesadziłem troszke i teraz mi delikatnie przód za bardzo wystaje poza nadkola ... :grin: ale to nie wina auta tylko moja więc od auta sie odpier.... bo i tak w porownaniu do Twojego Gulfa to niezły Pussy Wagon ... :polew::polew::polew::polew:

Opublikowano

Tak jak mówiłem długo nie trza szukać http://allegro.pl/weitec-gwintowane-reg-twardosci-golf-4-leon-audi-3-i2210564206.html

---------- Post added at 12:16 ---------- Previous post was at 12:14 ----------

To też Ci chyba podpasuje http://allegro.pl/sportowe-amortyzatory-gwint-i-sprezyny-audi-w-i2191840049.html

Opublikowano

jezdzilem teraz na gwincie z ta-technixa i powiem ci ze jest fajnie, twardo ale fajnie i auto niesiada zaraz jak cos do niego naladujesz, ale niewiem jak z wytrzymaloscia tego sprzetu.

http://allegro.pl/zawieszenie-gwintowane-seat-leon-99-04-fk-nowe-i2195100156.html

fk to dobra firma i nowe zawieszenie wiec uwazam ze jesli jest to ori sprzet to mozna by bylo wziasc ale ekspertem niejestem

zawieszenie musisz liczyc ze go opuscisz gdzies na -60mm zeby ladnie wygladal

ktos na forum mial jakies dojscia do nowego gwintu w tanszej kasie, musialbys poszukac dal ogloszenie w dziale sprzedam ale to bylo jakis czas temu wiec niewiem czy jeszcze aktualne

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Gdzieś już widzałem tego klekota :decayed::decayed:

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

Panowie ruszam z projektem xenon ktory tak wygląda ...

leon1.jpg

<br /><br />

i mysle nad zmianą wizerunku na coś bardziej black edition w tym stylu ...

leon_black.jpg

<br /><br />

Maska w czarny karbon znaczek to samo może coś jeszcze...

Licze na szczere opinie ...:wink:

Opublikowano

Wymień same lampy i nie kombinuj, aaaa i zostań przy oryginalnym kolorze lamp, masz białe felgi więc jak czarne lampy do tego spasują?

Karbony sobie daruj, okleisz maskę, przedni znaczek i co jeszcze? musiało by zawitać więcej tego, a to już trochę przesada :decayed:

---------- Post dopisany at 11:57 ---------- Poprzedni post napisany at 11:56 ----------

Najpierw bym zainwestował w gwint żeby wypełnić dziurę między kołem a błotnikiem :wink:

Opublikowano
  • Autor

Spoko więc pakuje soczewy na przód z Q7 :decayed:

Opublikowano
Wymień same lampy i nie kombinuj, aaaa i zostań przy oryginalnym kolorze lamp, masz białe felgi więc jak czarne lampy do tego spasują?

Karbony sobie daruj, okleisz maskę, przedni znaczek i co jeszcze? musiało by zawitać więcej tego, a to już trochę przesada :decayed:

---------- Post dopisany at 11:57 ---------- Poprzedni post napisany at 11:56 ----------

Najpierw bym zainwestował w gwint żeby wypełnić dziurę między kołem a błotnikiem :wink:

ekheemm...czy Ty coś sugerujesz?? :mysli:

:decayed::decayed:

Opublikowano

i wyeb te stickery z tylnej szyby :thumbdown:

ja bym lampę zrobił w czerni i zmienił kolor felunku, nie koniecznie na czarny ale biały mi się wcale nie widzi

Opublikowano

ale jednak szkoda ze nie arl 150 plus mody granice 190 kucy :)

Opublikowano

zgadzam sie z tym co napisal Pucek, ewentualnie zamiast carbonu i gwintu dorezaj troche koni :wink:

Opublikowano
  • Autor

Mocowo zostaje tak jak jest 171,6 BHP 373,7 Nm bo to auto mnie wozi dziennie do roboty i potrzebuje auta pewnego itd. więc póki śmigam bezawaryjnie na samym programie to jest OK a jak padnie turbo to wtedy bede myslał przy okazji ;).