Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 AVF] Spoilerek na dach do AVANTA

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie, jak wygląda sprawa Waszych spoilerów bo temat przycichł? Dajcie znać jakie rozwiązania montażowe wybraliście (klej, śruby+klej) i jak spoilerki się spasowały na Waszych atach. Nie ukrywam, że szczególnie interesuje mnie montaż na B7... :gwizdanie:

Montuj na kleju. Jak będziesz chciał sciągnąć to nie będziesz miał problemu że otwory pozostały :wink4:

Opublikowano

Mam jeszcze jedno pytanie, a konkretnie chodzi mi o różnice w kolorze. Potrzebuje LZ9Y, a dostępny jest Y9B. Niby oba są czarne, ale nieraz czarny czarnemu nierówny. :) Stąd moje pytanie jak bardzo będzie widoczna różnica w tych dwóch kolorach i czy spoiler Y9B podejdzie do auta LZ9Y bez malowania?

Opublikowano
  • Autor

wątpie :)

• 2 lata później...
Opublikowano

hejka! szukam spojlera na tylną klapę do mojego avanta, ale żeby była możliwość pomalowania go w kolor auta. może ktoś z Was ma coś sprawdzonego na allegro, żeby wszystko pasowało jak należy itp itd? z góry dziękuję za namiary

Opublikowano

wrclaguna sorki albo ja źle szukam i źle patrze albo nie wiem, ja go na allegro nie widzę :think2::wallbash:

Opublikowano
  • Autor

Ale suchara wydłubaliście :)

• 1 rok później...
Opublikowano

Czy ktoś może podać nick sprzedawcy na allegro z dobrymi spojlerami podróbami? Zawsze wszyscy podają adresy do aukcji, ale one przecież wygasają i stają się kompletnie nieprzydatne.

Opublikowano
Czy ktoś może podać nick sprzedawcy na allegro z dobrymi spojlerami podróbami? Zawsze wszyscy podają adresy do aukcji, ale one przecież wygasają i stają się kompletnie nieprzydatne.

AUDI A4 AVANT 8E B6 B7 01-07 SPOILER RS4 TUNING (2930170885) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

ja u niego brałem,ale teraz już bym szukał ori mimo wszystko

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

AUDI A4 AVANT 8E B6 B7 01-07 SPOILER RS4 TUNING (2930170885) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

A dlaczego ?? cos z nimi ni tak??

Opublikowano

A dlaczego ?? cos z nimi ni tak??

Nie przetrwał próby z gradem(wielkości jajek) w zeszłym roku i w jednym miejscu zrobił się na nim pajączek,ale gdyby nie ten wybryk natury to jest Ok.

W końcu to jest tylko laminat a nie tworzywo