sysek27 Opublikowano 18 Maja 2011 Opublikowano 18 Maja 2011 No i w koncu ja jestem po programie auto jest na seryjnych gratach DPF tez jeszcze w nim siedzi jak narazie wrazenia bardzo pozytywne, podziekowania wielkie dla ECU Project Wroclaw
dejf Opublikowano 18 Maja 2011 Opublikowano 18 Maja 2011 Kreski standard w normie:) Leciutenkie przeladowanie widze na dole, ale to tez standard BPW są spoko... Cos wymieniales w aucie? W sensie ze musiales?
sysek27 Opublikowano 19 Maja 2011 Autor Opublikowano 19 Maja 2011 Cos wymieniales w aucie? W sensie ze musiales? Jak narazie nic nie robilem w silniku tylko olej regularnie z filtrami i mam nadzieje ze tak bedzie jak najdluzej przebieg 193tys, Patryk powiedzial tylko, ze skoro sie zblizam do magicznej liczby 200tys to trzeba by zajzec pod pokrywe zaworow i ocenic w jakim stanie jest walek rozrzadu no i po krotkiej rozmowie doszlismy do wniosku ze jesli juz naprawde trzeba go bedzie go wymienic to wtedy usune DPF-a i zaloze walek z 1,9TDI i bedzie przynajmniej z tym spokoj no, ale to dopiero bede sie pozniej martwic
Rekomendowane odpowiedzi