Jaszczur87 Opublikowano 21 Maja 2011 Opublikowano 21 Maja 2011 Może mi ktoś powiedzieć czy przy wersji z elektrycznymi przednimi szybkami przycisk na drzwiach kierowcy jest podwójny czy 2x pojedynczy?
domjenick Opublikowano 21 Maja 2011 Opublikowano 21 Maja 2011 każda B6 ma elektrykę z przodu-to tak na początek, co masz na myśli pisząc przycisk na drzwiach kierowcy jest podwójny czy 2x pojedynczy? a jaki masz u siebie?
Jaszczur87 Opublikowano 21 Maja 2011 Autor Opublikowano 21 Maja 2011 źle się wyraziłem mam podwójny ale sterowanie szybą kierowcy nie działa i nie wiem czy wystarczy kupić 1 pojedynczy czy muszę szukać podwójnego
wrclaguna Opublikowano 21 Maja 2011 Opublikowano 21 Maja 2011 A na pewno przycisk masz zepsuty ? moze jakis kabelek sie przetarl . Sprawdz gume laczaca miedzy drzwiami a slupkiem przednim
Michal_777 Opublikowano 21 Maja 2011 Opublikowano 21 Maja 2011 a tak dla formalności to przycisk jest podwójny.
Jaszczur87 Opublikowano 21 Maja 2011 Autor Opublikowano 21 Maja 2011 na 100% przycisk bo nie otwiera ale zamyka:)
A4_Dominik_WAW Opublikowano 22 Maja 2011 Opublikowano 22 Maja 2011 Najpierw zacznij od sprawdzenia kabli w harmonijce tak jak Grzesiek Ci radzi, kupisz nowe przyciski a okaże się że w wiązce jest sieczka. To jest normalne że te kabelki się przełamują. Ja bym obstawiał na kable bo te przyciski sporadycznie ulegają zniszczeniu.
Rekomendowane odpowiedzi