flinkston86 Opublikowano 23 Maja 2011 Opublikowano 23 Maja 2011 Witam szukałem na forum ale niestety nic nie znalazłem...:(Głównie mi chodzi o szczegóły...gdzie rozpiąć cięgna od lewarka,przewód od wysprzęglnika,kabel od czujnika świateł cofania i czy trzeba odkręcać kruciec wodny od głowicy w celu wyjęcia skrzyni czy wyjdzie bez problemu....??z góry dziękuje i pozdrawiam
kalik Opublikowano 23 Maja 2011 Opublikowano 23 Maja 2011 Włazisz pod auto z garścią kluczy i widzisz co przeszkadza, co się z czym łączy. Na kablach będą kostki, wybierak skręcony śrubą itd...
dymiano Opublikowano 23 Maja 2011 Opublikowano 23 Maja 2011 Włazisz pod auto z garścią kluczy i widzisz co przeszkadza, co się z czym łączy. Na kablach będą kostki, wybierak skręcony śrubą itd... tu niema co się rozpisywać. niema filozofii
flinkston86 Opublikowano 23 Maja 2011 Autor Opublikowano 23 Maja 2011 tak wiem że nie ma....nie miałem okazji wyciągać wzdłużnej skrzyni :(dysponuje wszystkimi narzędziami i podnośnikiem dwukolumnowym...po prostu się uczę dopiero i myślałem ze dostanę parę rad....
Rekomendowane odpowiedzi