Norbunio Opublikowano 19 Września 2006 Opublikowano 19 Września 2006 Ponad miesiac temu kupilem nowe lampy ad a4 na przod, mianowicie ringi firmy sonar, niedawno wlozylem zarowki philips viosn plus i zauwazylem ze na "szkle"(chodzi o szklo oslaniajace reflektor) ktore jest plastikowe zrobil sie babelek, wyglada to jakby to szkielko sie wypalalo:9 nie wiem czy to do tych zarowek philipsa czy nie, ogolnie jak przystawie reke do reflektora to po kilku sekundach zaczyna mnie parzyc:/ da rade dokupic takie szkolo w razie potrzeby?na seryjnych zarowkach tez sie wszystko dosc mocno nagrzewa:( mysle zeby zmienic zarowki na jakies standardowe 55W z niebieskim odcieniem i juz bez zadnego +50% pozdrawiam
Pikuś Opublikowano 19 Września 2006 Opublikowano 19 Września 2006 Norbunio, a ja Ci radze oddac to na gwarancji i kupic Valeo :razz:
Norbunio Opublikowano 19 Września 2006 Autor Opublikowano 19 Września 2006 no niezla kicha nie moge przez to spac:/ o tyle fajnie ze to sa ringi ale minol jeden miech i juz sie uszkodzily, mozliwe ze te philips vision+ maja wieksza temperature:/
Gość Keżor Opublikowano 19 Września 2006 Opublikowano 19 Września 2006 no fakt dziwne bo ja mam takie lampki już od stycznia chyba i nic sie z nimi nie dzieje
Norbunio Opublikowano 19 Września 2006 Autor Opublikowano 19 Września 2006 firmy sonar?bo ringi sa w sumie rozne FK, sonar i jeszcze jakies tam... a jakie masz zarowki?
Gość zdeniu Opublikowano 19 Września 2006 Opublikowano 19 Września 2006 jak pisze Pikuś, nie ma nic lepszego jak oryginał
Norbunio Opublikowano 19 Września 2006 Autor Opublikowano 19 Września 2006 no jak to w zyciu... ehhh no ale mam nadzieje ze po zmianie zarowek powiekszanie sie "wady" ustapi, bo poki co jest to niemalze niezauwazalne.
Gość Keżor Opublikowano 19 Września 2006 Opublikowano 19 Września 2006 mam sonary. żarówki miałem już w lampach i nic nie zmieniałem
Norbunio Opublikowano 20 Września 2006 Autor Opublikowano 20 Września 2006 ee to spooko uspokoiles mnie troche. dzis zmieniam zarowy:) mialbym prosbe... moglbys wlaczyc swiatla i przystawic reke do lampy i zobaczyc czy tez jest takie duze cieplo? pozdawiam
Wihajster Opublikowano 20 Września 2006 Opublikowano 20 Września 2006 no jak to w zyciu... ehhh no ale mam nadzieje ze po zmianie zarowek powiekszanie sie "wady" ustapi, bo poki co jest to niemalze niezauwazalne. a pospiesz sie po za 10 dni na swiatlach w ciagu dnia bedziemy jezdzic
Szewczenko7 Opublikowano 20 Września 2006 Opublikowano 20 Września 2006 valeo to valeo a nie jakas podrobka :razz: zmien na ori
Gość Keżor Opublikowano 20 Września 2006 Opublikowano 20 Września 2006 wszystkie lampy sie grzeją :mrgreen: a jak zmieniasz na xenony to bedą sie mniej grzać
Rekomendowane odpowiedzi