PiterA4 Opublikowano 23 Maja 2011 Opublikowano 23 Maja 2011 witam panowie mam male pytanie i zapewne bylo tego na forum wpiz... i jeszcze troche ale kolega ma passata b6 troche wypasionego z silnikiem 1.9awx i pytal mnie sie jakie xenony ma kupic?znaczy sie chodzi o takie zeby mu jaja w komputerze nie powyskakiwaly i nic nie zaklocalo prosze o tresciwa porade bo niechce chlopowi zle doradzic bo jest spoko mimo ze ma VW
probi101 Opublikowano 23 Maja 2011 Opublikowano 23 Maja 2011 Zależy jaki xenon czy oryginał czy HID. Jeśli HID to polecam przetwornice marki Dexo lub Philips jedno i drugie działa w systemie CAN-BUS nie będą powodować błędów na kompie..
PiterA4 Opublikowano 23 Maja 2011 Autor Opublikowano 23 Maja 2011 Zależy jaki xenon czy oryginał czy HID. Jeśli HID to polecam przetwornice marki Dexo lub Philips jedno i drugie działa w systemie CAN-BUS nie będą powodować błędów na kompie.. no raczej hid bo tez kasa nie grzeszy ;( a mozna proscic o jakas aukcje na wzor?bylbym wdzieczny
probi101 Opublikowano 23 Maja 2011 Opublikowano 23 Maja 2011 Ja kupowałem przez ten sklep www.denken.com.pl. Najlepiej jak weźmie wersje slim..
PiterA4 Opublikowano 23 Maja 2011 Autor Opublikowano 23 Maja 2011 Ja kupowałem przez ten sklep www.denken.com.pl. Najlepiej jak weźmie wersje slim.. akurat maja aktualizacje ale poczekam :good:dziekuje kolego
Marcino87 Opublikowano 23 Maja 2011 Opublikowano 23 Maja 2011 niech kolega sobie kupi takie co dużo ludzi u nas na forum to ma http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=204507.0
Marcino87 Opublikowano 24 Maja 2011 Opublikowano 24 Maja 2011 Koito ?? w granicach 100 PLN za sztukę i są bardzo dobre to swego czasu był hit na klubie :kox:
Embe Opublikowano 24 Maja 2011 Opublikowano 24 Maja 2011 Niech kupi z filtrami przeciwzakłóceniowymi - ja mam bez i trochę radio ma słabszy odbiór Dzisiaj zestaw HIDów kupi już za 150 zł. Ja mam takie, śmigam już sporo czasu i 0 problemów
Skeeber Opublikowano 24 Maja 2011 Opublikowano 24 Maja 2011 jak kaski mniej ..... zerknij na http://www.auto-xenony.pl/component/page,shop.product_details/flypage,shop.flypage/product_id,42/category_id,9/manufacturer_id,0/option,com_virtuemart/Itemid,1/ Używam takich od roku - po 40 000 km spaliły sie, wymiana na gwarancji bez problemów. No i naprawde nie zakłócają nic ....łącznie z barczo czułym zestawem CB
PiterA4 Opublikowano 24 Maja 2011 Autor Opublikowano 24 Maja 2011 Dziekuje koledzy napewno cos tam znajdziemy
Rekomendowane odpowiedzi