henias1987 Opublikowano 23 Maja 2011 Opublikowano 23 Maja 2011 mam taki problem, po wlaczeniu swiatel mijania same włączają mi sie wycieraczki, wyciagnelem bezpiecznik lewego swiatla mijania oki, wlaczylem swiatla drogowe dalej wycieraczki wyciagnelem bezpiecznik lewego swiatla drogowego oki, i jak wlacze lewy kierunkowskaz tez mi sie wlaczaja wycieraczki, ma ktos jakies pomysly ?
-Tomek- Opublikowano 24 Maja 2011 Opublikowano 24 Maja 2011 Lepiej byś napisał, co było robione wcześniej przy elektryce auta zanim ten problem powstał. Wtedy łatwiej będzie ci pomóc...
henias1987 Opublikowano 25 Maja 2011 Autor Opublikowano 25 Maja 2011 zmieniane byly lampy vale na boscha a co za tym idzie cale kable z kostkami aby halogeny dzialaly, przez jakies 3 miesiace bylo ok teraz zaczelo wariowac ;/
-Tomek- Opublikowano 27 Maja 2011 Opublikowano 27 Maja 2011 zmieniane byly lampy vale na boscha a co za tym idzie cale kable z kostkami aby halogeny dzialaly, przez jakies 3 miesiace bylo ok teraz zaczelo wariowac ;/ Na początku podejrzewałem uszkodzenie manetki, ale skoro pomogło wyciąganie bezpieczników to problem jest zlokalizowany dalej (na odcinku gniazdo bezpiecznikowe - lewa lampa). Podejrzewam zwarcie do linii z zasilaniem silnika wycieraczek. Czy nie masz przypadkiem dodatkowych wycieraczek na refrektorach?
henias1987 Opublikowano 24 Października 2012 Autor Opublikowano 24 Października 2012 jakie wycieraczki na reflektorach w a4?! problemem byla zle dokrecona masa po dokreceniu jak reka odjal
Rekomendowane odpowiedzi